Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Tour of Thailand

Gepost door lodjan 
lodjan 04 april 2015 10:47
Tussen 1 en 6 april wordt de Tour of Thailand verreden. Thomas Rabou staat hier als enige Nederlander aan de start. Hij was vandaag in de kopgroep vertegenwoordigd, en hielp ploegmaat uit Hongkong Ronald Yeung aan de winst, voor de Chinees Guangton en de Koreaan Ju. Iraniër MPG zat ook in de kopgroep en werd 6e.

De eerste etappe werd gewonnen door de Japanner Uchima, hij versloeg Koreaan Kim en Kazach Shushemoin van Vino4ever in een kopgroepje van drie.
In de tweede etappe ontliep de Chinees Guangton op het nippertje een massasprint en zo bleven de Maleisische sprinters Saleh en Manan steken op stek 2 en 3.
In de derde etappe bleef een kopgroepje vooruit en Australiër Hall versloeg de Oezbeek Halmuratov en de Iraniër Rajablou.
Vanmorgen is dus de vierde etappe verreden. De ook in de kopgroep aanwezige Japanner Nakajima reed zijn land- en ploeggenoot Uchima uit de leiderstrui.

Vooralsnog lijken de Iraniërs hier niet te heersen. Te weinig klimmen?
lodjan 05 april 2015 11:49
In de vijfde etappe verslaat Koreaan Park de Iraniër Sohrabi. Japanner Nakajima blijft leider voor landgenoot Uchima.
lodjan 06 april 2015 08:58
Park en Sohrabi maakten deel uit van een kopgroep van vijf met twee Chinezen Xue en Liu die derde en vierde werden en de Fransman Perget die jaren voor Caisse d'Épargne en AG2R gereden heeft en vijfde werd. Vandaag de laatste etappe. Leider Yasuharu Nakajima wist de Tour of Thailand vorig jaar (ook?) te winnen.
lodjan 06 april 2015 11:34
Koreaan Park wint de laatste etappe in een massasprint voor zijn landgenoot Seo en de Chinees Guangton (winnaar puntenklassement). Nakajima wint de Tour of Thailand voor het tweede achtereenvolgende jaar. Landgenoot Uchima wordt tweede vóór de Hongkongchinees Cheung, Koreaan Kim en de voor SEG racing rijdende Maleisiër Loh. De top 10 wordt gecompleteerd door twee Vino4ever Kazakken, twee Koreanen en de Chinees Wan. Perget valt net naast de top10. De eerste Thai wordt 17e, de eerste Iraniër 24e en de enige Nederlander Thomas Rabou wordt 29e.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen