Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

101st Giro d'Italia (2.UWT) 8e etappe

Gepost door Cecchini 
Cecchini 12 mei 2018 01:04
Stage 8 » Praia a Mare › Montevergine di Mercogliano (209k)Parcours
De achtste etappe begint in Praia a Mare, waar een dag eerder de aankomst was. Ditmaal is de finishlijn in Montevergine di Mercogliano in de regio Campanië. Om 12:00 wordt het startsein gegeven voor deze rit over 209 kilometer, die van de organisatie drie sterren op een schaal van vijf heeft gekregen. De renners staat dus nogal wat te wachten. De route leidt hen opnieuw richting het noorden langs de kust tot aan Sapri, waar een uitstapje landinwaarts wordt gemaakt. Daar moeten de eerste hoogtemeters worden overwonnen, maar punten voor de bergtrui zijn er niet te verdienen.

Vanaf de havenplaats Agropoli is het parcours 45 kilometer biljartvlak, tot bij Salerno definitief wordt weggedraaid van de Tyrreense kust. Het is dan nog 55 kilometer tot de finish, maar waterpas wordt het nergens meer. Via Baronissi, Mercato San Severino en Contrada loopt het wegdek voor lange tijd verraderlijk omhoog naar Avellino en Mercogliano, aan de voet van de tweede aankomst bergop deze Giro. De Etna was twee dagen geleden de eerste en werd bijgeschreven op het palmares van Johan Esteban Chaves. De 28-jarige Colombiaan van Mitchelton-Scott was er de betere, nadat hij mee was geslopen in de vroege vlucht.

De zeventien kilometer lange Montevergine Di Mercogliano is niet de zwaarste horde met zijn gemiddelde van 5%, maar heeft inmiddels wel zijn plek verworven in de eregalerij van de Giro. Vijfmaal eerder kalkte de organisatie er een witte lijn als aankomstplaats. Armand Desmet (1962), Danilo Di Luca (2001 en 2007), Damiano Cunego (2004) en Bart De Clercq (2011) waren de overwinnaars met dienst. De Clercq profiteerde zeven jaar geleden van de afwachtende houding van de favorieten en kwam na een spannende finale als eerste over de finish. Die rit had ook een Nederlands tintje want Pieter Weening reed in het roze.

De slotklim begint al als de renners vanuit Torrette de Via Traversa opdraaien richting Mercogliano. De eerste tweeënhalve kilometer stijgen aan 4,1% en na vier kilometer rijden de renners al op het steilste gedeelte van de klim à 10%. Daarna vlakt het wegdek weer iets af, als de renners aankomen in Ospedaletto d’Alpinolo. Vanaf die plaats telt de beklimming nog zo’n tien kilometer en achttien haarspeldbochten. De rode vod hangt vlakbij het viaduct van de kabeltrein, die bezoekers vervoert naar de abdij van Montevergine. Bij dit negenhonderd jaar oude Santuario ligt de finish.Weer en TV
De Giro trekt de bergen weer in en dat betekent wisselvallig weer. Op de top in Montevergine schommelen de temperaturen tussen de 13 en 20 graden met een klein zonnetje aan een verder bewolkte hemel. Eurosport 1 is er vanaf twaalf uur weer bij om de etappe te verslaan.

Algemeen Klassement
1 Yates Simon Mitchelton-Scott 20 26:31:30
2 Dumoulin Tom Team Sunweb 0:16
3 Chaves Johan Esteban Mitchelton-Scott 0:26
4 Pozzovivo Domenico Bahrain Merida Pro Cycling Team 0:43
5 Pinot Thibaut Groupama - FDJ 0:45
6 Dennis Rohan BMC Racing Team 0:53
7 Bilbao Pello Astana Pro Team 1:03
8 Froome Christopher Team Sky 1:10
9 Bennett George Team LottoNL-Jumbo 1:11
10 Aru Fabio UAE-Team Emirates 1:12

Cecchini 12 mei 2018 01:05
Mario = uit de Volkskrant over 100 jaar Giro d'ItaliaMisschien komt het omdat ze met de fiets naar hun werk gaan, maar wielrenners zijn geen voetballers. Ze zijn bescheiden, toegankelijk. Aanraakbaar zelfs. Ze praten met hun fans, dragen geen hoeden, hebben zelden tatoeages en als ze vallen, roepen ze om een nieuw wiel in plaats van een gele kaart. Maar er is een uitzondering, namelijk de grootste Italiaanse sprinter ooit: Mooie Mario Cipollini.

Mooie Mario is nog onbereikbaarder dan een voetballer. Of zoals zijn manager verklaart: ‘Mario è uno superstar’, waarbij hij dat laatste woord met precies het Italiaanse accent uitspreekt dat iedere zomer weer drommen Britse tienermeisjes naar de stranden van Rimini trekt.


Mario is een superster, altijd al geweest. Hij is de man die een klein schandaal veroorzaakte toen hij vlak voor een audiëntie bij de paus naakt poseerde in een tijdschriftreclame.En toen de Giro in 2002 in Groningen startte, was Mario niet te pruimen omdat hij, zo zei hij later, door bijna niemand werd herkend.
Wij willen met Cipollini praten over schoonheid. Over de schoonheid van Italië in het algemeen en die van de Giro in het bijzonder. Dat moet eigenlijk wel met hem, want als het wielerpeloton de wereld is, is Mario Cipollini zonder twijfel Italië.

Snel, gladjes, overdreven charmant en ijdel vanaf zijn geëpileerde wenkbrauwen tot zijn geveilde kleine teen, maar ook smaakvol, prachtig gevormd en behept met een fantastische geschiedenis.

Cipollini won 42 Giro-etappes, maar wordt vooral herinnerd vanwege zijn ijdelheid. Zo heeft hij in zijn Villa in het Toscaanse Lucca een inloopkast met daarin 160 pakken, 400 paar schoenen en 700 overhemden.

Altijd verscheen hij aan de start in opvallende fietstenues, gehoon van het publiek en boetes negerend. Cipollini begreep als geen ander dat sport ook om entertainment draait. Mooie Mario was rock 'n roll op banden met acht bar erin.

Van alle Italiaanse wielerwedstrijden is de Giro verreweg de mooiste. Vraag maar aan de renners die de speciaal door Dolce & Gabbana ontworpen roze trui kregen omgehangen door rondemissen waar zelfs Berlusconi nog van zou steigeren.Na wekenlang onbeantwoorde telefoontjes, smsjes en mailtjes, stuurt de manager van Cipollini begin mei een verontschuldigend bericht terug namens zijn superstar. Mario is te druk.Hij is te druk met zijn fietsmerk, zijn sterrenstatus, zijn leven tussen de cipressen in Luca. En misschien heeft Mooie Mario ook wel gelijk. Over la grande bellezza praat je niet. Dat ben je.

1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/05/2018 01:20 door Cecchini.
Slimmerd 12 mei 2018 08:52
ton duk 12 mei 2018 09:30
Ik moest ff checken ...ach,hij staat ook al weer op 6 minuten, dus kan hij het ook via de kopgroepvariant doen vandaag

Bouwmantijd...op 19 minuten...Op een gegeven moment heb je toch genoeg achterstand, denk ik dan van achter de pc, en hoef je toch niet dagelijks minuten te pakken ?

gr
Tinuz 12 mei 2018 10:14
Lijkt me voor de klassementsgegadigden zaak dat krullebol Yates hier geen boni's pakt of op een andere manier nog verder uitloopt. Meestal wordt het hier op Montevergine een sprint van een man of 20-25 volgens mij.
Overigens valt op hoe goed gestoffeerd die Mitchelton-Scott ploeg is, met o.a. de Tsjechische broodrijder Kreuziger en Nieve die er naar verluidt meer verdient dan bij Sky (?).
Bromertà 12 mei 2018 10:35
Deze berg is er een voor het buitenblad.

Mihai Cazacu @faustocoppi60
The climbing record on Montevergine di Mercogliano: 31 min 20 sec by Danilo Di Luca, Riccardo Ricco and Damiano Cunego in Giro d'Italia 2007. Average speed 29.30 km/h. Needless to say, it will be hard to beat. #Giro101
rustdag 12 mei 2018 10:42
Hoe zou het met Ten Dam zijn, gaat hij vandaag nog overleven, en wordt morgen zijn waterloo. Zou mooi zuur zijn voor hem en de ploeg.
Bromertà 12 mei 2018 10:42
Mijn rekenblad hou ik schoon. Teveel factoren die met wieltjeszuigen te maken hebben. Neemt niet weg dat 't wel oorlog kan worden op deze slotklim. Vooral het collectief zal van invloed zijn: Astana en Mitchelton-Scott. Noeste stoempers, ergens tussen klimmer en hardrijder, type LLS, met massa's boven de 70. Hoewel de snuiver Yates ook de grote plaat langdurig rond kan malen.

En Wellens? Denkkutnie. Week is nog niet om. Hoe's't met de warmte?
Fashionisto 12 mei 2018 12:44
Bart de Clercq won hier zeven jaar geleden.....die zege heeft hij nooit een waardig vervolg kunnen geven. Iemand die weet hoe en waarom niet? Veel tegenslag?
lodjan 12 mei 2018 13:07
Kopgroep

Tosh Van der Sande (BEL)
Manuel Senni (ITA)
Koen Bouwman (NED)
Jan Polanc (SLO)
Rodolfo Torres (COL)
Markel Irizar (SPA)

03'00"Peloton

Er zouden nog enkele renners aansluiting zoeken. Iemand beeld?
lodjan 12 mei 2018 13:12
Dit zijn ze:
Villella, Van der Sande, Torres, Mohoric, Pedersen, Bouwman, Montaguti en Polanc 
Koppi 12 mei 2018 13:13
De dag die je wist dat komen zou: Koen in de kopgroep!
Fashionisto 12 mei 2018 13:34
Koppi Schreef:
-------------------------------------------------------
> De dag die je wist dat komen zou: Koen in de
> kopgroep!

Met Jan Polanc.
Horsie is back 12 mei 2018 14:55
Ah, het wieltjeszuigeneffect. The Secret of Cycling, het oer-hollandse boek zegt het allemaal.

Stel je beklimt in je uppie de bekendste Alp met een gemiddelde snelheid van 15,58 km/h.
Voor de tweede renner is het wieltjeszuigeffect dan zegge en schrijve 0,18 km/h, oftewel voor de hoofdrekenaars 5 cm per seconde.
Voor een groep van vijf is dat 0,25 km/h = afgerond 7 cm per seconde.
Voor een pelotonnetje is dat 0,30 km/h = ietsje meer dan 8 cm per seconde.

Toch gewoon te verwaarlozen!? Het is toch een schande dat het werkblad van Bromertà leeg blijft.
Deze geringe effecten gelden voor steile hellingen, die echter ook bij gelijkblijvend niveau het verschil maken.
Gewicht van de rijder en/of de renfiets speelt erg snel een veel grotere rol.

Bij hogere snelheden speelt het wieltjeszuigeffect natuurlijk een steeds groter wordende rol.
Zou je als door een katapult vooruit getrokken gedurende de race ineens tegen de achterbips van Hoogland aankijken, zou je beseffen wat een enorm effect dat teweegbrengt. Maar ja, hoe kom je vanuit stilstaande start in dat kielzog als een renner met bijna honderd kilogram de eerste 125 m aflegt in 10,829s en door stormt tot een 1/8 kilometer segment van gemiddeld 71,16 km/h?
Curzio 12 mei 2018 16:43
Tosh is 3x zo goed als de rest van de kopgroep, maar vindt het blijkbaar zo gezellig dat hij niet echt wil wegrijden. Koen lijkt me de minste van het stel.
Curzio 12 mei 2018 16:49
H'm, misschien eerder de slimste? Afijn, de vluchters gaan het niet redden.
rustdag 12 mei 2018 16:55
Ten dam gelukkig nog mee. wel goed in gepakt.
Fashionisto 12 mei 2018 17:00
Onbegrijpelijk dat geen enkele ploeg durft de vluchters te halen, wetende dat 10 bonificatieseconden een wereld van verschil kan betekenen in een wedstrijd waar vorig jaar de top-5 binnen 1.5 minuut stond.
Curzio 12 mei 2018 17:05
Waar is die Froome mee bezig zeg?

Koen trouwens bergop de beste, mijn nederige excuses aan hem en zijn geliefden.
Sjorsoll 12 mei 2018 17:08
Als hij dit redt is het echt knap. Vrees ervoor.
Curzio 12 mei 2018 17:17
Raar gezicht, heet leek alsof de favorieten deze etappe liever niet op hun naam brachten? Wel mooi nummer van Carapaz.
Eindhovuh 12 mei 2018 17:17
Verkeerde plek1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/05/2018 17:18 door Eindhovuh.
Studio Badmuts 12 mei 2018 17:17
Jammer kleine 1,5 km voor de meet bijgehaald. Goed gestreden
Eindhovuh 12 mei 2018 17:18
Blijft misgaan.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/05/2018 17:18 door Eindhovuh.
Eazster 12 mei 2018 17:18
Vreemd toch ook hoe Mitchelton Scott en Sky zowat het gat op ongevaarlijke mannen dicht rijden en vervolgens Carapaz gewoon weg laten rijden tot Pinot besloot ook nog voor wat boni's te willen sprinten.
Jammer voor Bouwman ,maar hij heeft zich sterk laten zien.
lodjan 12 mei 2018 17:18
Jammer Koen! Ook voor mijn (afval)ploeg.
Eindhovuh 12 mei 2018 17:19
Zonde voor Bouwman. Knap gereden.
De rest van de etappe weinig aan, alweer eigenlijk.
rustdag 12 mei 2018 17:19
Ja heel vaag, niemand deed wat. ze lieten hem gewoon weg rijden. de groep bestond uit meer dan alleen de Klasm rijders.
rustdag 12 mei 2018 17:20
Ja en we zijn toch echt met de Giro bezig.
Sjorsoll 12 mei 2018 17:22
Niet des Giro's tot nu toe, beetje saai. Hopelijk morgen vuurwerk op het einde.
Eddy Veen 12 mei 2018 18:09
Misschien is het niet uit luxe, maar Dumoulin heeft verstandig gekoerst tot nu toe en geen onnodige energie verspeeld.
Pyama 12 mei 2018 19:37
Zijn ze niet gewoon bang voor morgen?
Bromertà 12 mei 2018 19:38
Je ziet weleens van die toch wat bekrompen reacties op mijn berichten. Vandaag was weer een stuitend voorbeeld: over cm en meer van dat geneuzel. Blijkbaar is de mechanica van het fietsen ingewikkeld voor wie zonder inzicht verdwaalt in details. Iedereen kan op zijn klompen natellen dat het vermogen om de luchtweerstand te overwinnen bij een snelheid van ca. 30 km/u rond de 90 tot 100 watt zal bedragen. Wie in het wiel zit, met 'n CdA van 0,20 ipv 0,30 bespaart zo'n 30 tot 40 watt. Voor de meesten is dat al gauw zo'n 0,5 w/kg. Het devies voor vandaag werd dan ook door alle AK-rijders opgevolgd: volgen en geen gekke dingen doen.

Morgen een ander verhaal want de laatste kilometers gaan over meer dan 8%. En ze gaan boven de 2000m eindigen. Ook leuk.
Curzio 12 mei 2018 19:48
Kan best zijn, maar zo'n Formolo maar ook Pinot willen toch wel een etappe winnen? En daar even een kilometertje voor doortrekken?
Horsie is back 12 mei 2018 21:44
Bromertà Schreef:
-------------------------------------------------------
> Je ziet weleens van die toch wat bekrompen reacties op mijn berichten. Vandaag was weer een stuitend voorbeeld: over cm en meer van dat geneuzel. Blijkbaar is de mechanica van het fietsen ingewikkeld voor wie zonder inzicht verdwaalt in details. Iedereen kan op zijn klompen natellen dat het vermogen > om de luchtweerstand te overwinnen bij een snelheid van ca. 30 km/u rond de 90 tot 100 watt zal bedragen. Wie in het wiel zit, met 'n CdA van 0,20 ipv 0,30 bespaart
zo'n 30 tot 40 watt. Voor de meesten is dat al gauw zo'n 0,5 w/kg. Het devies voor vandaag werd dan ook door alle AK-rijders opgevolgd: volgen en geen gekke dingen doen.

Bromertà betrappen op een bekrompen reactie is nog niet zo gemakkelijk. Wellens/Nietens. Hij schijnt me zozeer met zichzelf verstrengeld, dan hij niet anders kan bedenken dan zaken in relatie te zetten tot zijn 30 km/h cruisesnelheid recent in Rotjeknor, met wat teugewind, allez. Wie zat hem dan achterna?
Ik probeerde duidelijk te maken dat op serieuze hellingen wieltjeszuigen echt niet zo'n dingetje is, zoals velen denken, alhoewel in topsport uiteraard elke centimeter per seconde telt. In een tijdrit is 3600x0,01m=36m. Op de Alp dus bij mijn gegeven voorbeeld voor het pelotonnetje dus 3600*0,08m=288m al meer dan een minuut.

Dan toch maar het voorbeeld bij 300W van zeg maar het zogenaamde peloton gemiddelde: 40,41km/h. Wederom volgens Secret of Cycling (3 autoren).

CdA 0,30 > 40,41 km/h > renner alleen
CdA 0,27 > 41,78 km/h > voorste renner bij twee renners
CdA 0,255 > 42,55 km/h > 2 renners samen
CdA 0,225 > 44,27 km/h > achterste renner bij twee renners
CdA 0,20 > 45,94 km/h > groep van 5 renners
CdA 0,18 > 47,50 km/h > peloton (menig oma kan in de buik met 250W ondersteuning best mee, voor hoe lang is een andere kwestie)

Hier zie je mooi de kat en het muisspel van het wielrennen.
Maar dit alles verandert dramatisch wanneer het flink bergop gaat. Het wieltjeszuigeffect vermindert dramatisch en elke renner moet hoe dan ook eerst in staat zijn dat eigen gewicht en dito renfiets omhoog te sjouwen. Dat is uiteraard ook de reden dat we geen honderden meters lang wagonnetje de Alp zien beklimmen.

Ter afsluiting nog een bekrompen reactie Horsie zijds.

Recent is nog het wieltjeszuigeffect (bijv, Poels/Froome) onderzocht door ene Fred. Formeel nog niet gepubliceerd.
2,7 km 7,4% toch een redelijk stukje Giro bergop. Tijdverschillen 4,2% +/- 3,1%. Op topniveau niet mis uiteraard.
Guess what? De runner-up had het meeste plezier en vooral op de laatste 300m nog meer dan 10% aan extra vermogen over. Het zogenaamde Alberto Cova effect of moeten we nu spreken van Simon Yates. Hartslag en lactate concentratie bleken echter niet significant verschillend.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/05/2018 22:59 door Horsie is back.
Bromertà 12 mei 2018 23:27
De slotklim van vandaag op Strava toont deze cijfers:

[www.strava.com]
3 George bennett May 12, 2018 28.5km/h - 313W PM 1,464.2 31:14
15 Koen Bouwman May 12, 2018 26.6km/h 170bpm 336W PM 1,371.3 33:21

P[Bennet] = 313 : 58 = 5,40 w/kg
P[Bouwman] 336 : 60 = 5,60 w/kgWe zien dat Bouwman, die een geweldige indruk heeft achtergelaten, ruim 2 minuten langer over de slotklim deed dan Bennet, die zo'n beetje in dezelfde gewichtsklasse valt. Toch had Bouwman een hoger vermogen per kilogram. Zoals gezegd is de reden het op kop rijden bij een relatief hoge snelheid. Zou Bouwman de slotklim 2 minuten rapper hebben afgelegd, net zo snel als Bennet, dan had ie uiteraard grandioos en verdiend winnaar geworden, maar dan had ie daar wel ruim 0,5 w/kg meer vermogen per kilo tegenover moeten stellen.

P[Bouwman 31’14”] = 33’21 : 31’14 X 5,60 = 5,98 w/kg

QED
Bromertà 12 mei 2018 23:40
Horsie is back 13 mei 2018 02:54
Bromertà Schreef:
-------------------------------------------------------
> De slotklim van vandaag op Strava toont deze
> cijfers:
>
> [www.strava.com]
> 3 George bennett May 12, 2018 28.5km/h - 313W PM
> 1,464.2 31:14
> 15 Koen Bouwman May 12, 2018 26.6km/h 170bpm 336W
> PM 1,371.3 33:21
>
> P[Bennet] = 313 : 58 = 5,40 w/kg
> P[Bouwman] 336 : 60 = 5,60 w/kg
>
>
>
> We zien dat Bouwman, die een geweldige indruk
> heeft achtergelaten, ruim 2 minuten langer over de
> slotklim deed dan Bennet, die zo'n beetje in
> dezelfde gewichtsklasse valt. Toch had Bouwman een
> hoger vermogen per kilogram. Zoals gezegd is de
> reden het op kop rijden bij een relatief hoge
> snelheid. Zou Bouwman de slotklim 2 minuten rapper
> hebben afgelegd, net zo snel als Bennet, dan had
> ie uiteraard grandioos en verdiend winnaar
> geworden, maar dan had ie daar wel ruim 0,5 w/kg
> meer vermogen per kilo tegenover moeten stellen.
>
> P[Bouwman 31’14”] = 33’21 : 31’14 X 5,60 =
> 5,98 w/kg
>
> QED

Bouwman had net als Nikki afgelopen winter 4 kg weg moeten toveren, dan had hij niet veel meer hoeven doen.
Toveren is echter niet iedereen gegeven.
king 26 juni 2018 07:20
cc20180626
Nike PG 1
air jordan 13
Air Jordan 12
adidas yeezy 350 boost
Air Jordan 1 Retro
nike PG 1
Nike Air VaporMax
Nike Air More Money Black
air jordan 3
Air Jordan 11 Black
adidas new arrives
air jordan 10
adidas crazy explosive 2017
nike lebron 15
nike kyrie 1
air jordan 1 GS
adidas crazy explosive 2017
air jordan 32
LeBron Soldier 11 Black
air jordan 6
air jordan 3 GS
Nike Air More Money White
Nike PG 2 University Red
air jordan 1 GS
Air Jordan 12 CNY
nike leBron soldier 11
Under Armour Curry 4 Yellow
air jordan 10
Nike LeBron 15 Black
adidas crazy explosive 2017
Air Jordan 6 Gatorade Summit
adidas Harden Vol 1. Black
Nike KD 9
Nike Air More Uptempo
coach outlet online
nike flyknit racer
nike PG 2
nike SF-AF1
air jordan 1
nike kyrie S1Hybrid
Air Jordan 7
nike air more uptempo
Air Jordan 1 Gatorade Orange
air jordan 31
nike kyrie 3
michael kors outlet clearance
nike flight bonafide
air jordan 12 GS
adidas harden shoes
Air Jordan 13
adidas Crazy Explosive All-Star
Under Armour Curry 4
coach outlet online
Nike Air Force 1 Red
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1 White
air jordan 32
Nike LeBron 15 Black
nike KD 9
air jordan 4
adidas Harden Vol. 2 All-Star
air jordan 5
air jordan 11
nike kyrie S1Hybrid
Nike Air VaporMax Red
Air Jordan 7 Doernbecher
Air Jordan 13 Alternate
Nike Air Foamposite One All Star
Nike Kyrie 4 2018
under armour curry 4
Nike LeBron 14
adidas crazy explosive 2017
nike air foamposite 2017
Nike Air Force 1 Low
Air Force 1 All Black
air jordan 14
adidas dame 4
Nike Kobe 11 Elite Low
air jordan 13
Under Armour Curry 4 Red
LeBron Soldier 11 Markelle
Nike LeBron 15 Yellow
adidas yeezy 750 boost
Air Jordan 5
Air Jordan 32 Low
air jordan 12
adidas harden shoes
Nike Air VaporMax Red
Nike Air Max 97 Black
nike SB dunk
longchamp
Nike Air More Uptempo White and Gold
Air Jordan 12 Low
air jordan 3 GS
pandora charms sale clearance
air jordan 4 GS
Nike KD 10 Still
Air Jordan 31 Low
air jordan 13
nike kyrie 3
Under Armour Curry 3
Air Jordan 12 Red Suede
nike KD 9
Air Jordan 13 GS Black
air jordan 5
air jordan 3 GS
UA Curry 4 White
nike SF-AF1
Nike Air More Money Global Currency
coach factory outlet online
Nike Air Max 97
Air Jordan 2 Alumni
Air Jordan 3 Black
Nike Air Foamposite One Elemental Rose
air jordan 2
Air Jordan 12 Chocolate
air jordan 11 GS
air jordan 4
Air Jordan 3
coach factory outlet online
air jordan 32
kate spade purses
nike leBron soldier 11
nike lebron ambassador 10
Air Jordan 1 GS
Air Jordan 1 Retro Hig
Nike Air More Money
air jordan 11
air jordan 12 GS
air jordan 7 GS
Air Jordan 31 Banned
Air Jordan 10 Cool Grey
Nike KD 9 Golden State Warriors
Air Jordan 1 Gatorade
Nike PG 2 Black
coach outlet online
Air Jordan 6 Golden
Nike KD 9 Red
Air Jordan 32 Triple Black
air jordan 13 GS
nike kyrie 4
Nike Air Force 1
adidas harden shoes
nike kyrie 4
nike leBron 14
nike leBron 14
air jordan 5
Air Jordan 13 Low
nike SB dunk
Nike Air Force 1 Low
air jordan 2
NikeLab Air Force 1 LX
Air Jordan 10 Retro
Air Jordan 31 Low
Nike Air More Uptempo
kate spade outlet online
Air Jordan 4 Retro
Nike Kyrie 4 Celtics
adidas Harden Vol. 2
new jordans for kids
Air Jordan 2 Alumni
Air Jordan 13 Wheat Elemental
adidas yeezy 350 boost
adidas yeezy 750 boost
Air Jordan 14 Indiglo Black
air jordan 19
adidas Dame 4 Black
Under Armour Curry 4 Low
adidas Dame 4 Black White
air jordan 13 GS
adidas dame 4
Nike LeBron 14 Black
Nike KD 9 Blue
Nike Air Footscape Magista
air jordan 11 GS
adidas crazy explosive 2017
UA Curry 4
nike air yeezy 2
kate spade handbags
air jordan 7
Nike KD 10 Yellow
nike kyrie 1
adidas yeezy 750 boost
Air Jordan 3 Retro
air jordan 4
air jordan 1
air jordan 12 GS
Air Jordan 32 Cavs
nike lebron 15
nike kobe AD
adidas Dame 4 Black
adidas Harden Vol. 2 Red
air jordan 5
nike kyrie 3
nike flyknit racer
Nike KD 9 Black
air jordan 14
Nike Kobe AD BHM
Nike Air Force 1 CR7
adidas Yeezy Boost 350 V2
Nike Air Force 1 All Black
Nike Air Foamposite Pro Vachetta
air jordan 3 GS
air jordan 32
Nike Air Max 98
air jordan 6
Air Jordan 13 Low Bred
Nike LeBron 15 White
Under Armour Curry 4
longchamp outlet
nike kobe 11
air jordan 14
Armour Curry 3
Nike PG 1 USA Game
Air Jordan 6 Green
nike kyrie 1
Nike Air More Uptempo Black
air jordan 11
nike air force 1
adidas yeezy 750 boost
Air Jordan 1 Custom Black
Under Armour Curry 3
air jordan 1 GS
adidas Harden Vol. 2 2018
Nike Kyrie 4 Celtics
adidas dame 4
Nike Kyrie 4 Black Green
nike hyperdunk 2017
nike flight bonafide
Air Jordan XI (11) Retro
adidas dame 4
Nike LeBron Ambassador 10
air jordan 12 GS
Nike Kyrie S1 Hybrid
Nike Air Max 97 Particle
Nike KD 10
adidas yeezy 750 boost
nike SF-AF1
air jordan 3
air jordan 6
adidas Harden Vol 1
Nike Air Force 1 Red
timberland outlet
nike leBron soldier 11
Nike Air Force 1 07 LV8
air jordan 5
Nike Air Force 1 CR7
Air Jordan 9 Retro
Nike PG 2 Black and White
air jordan 1
Nike Air Force 1 Low
Nike Air VaporMax Red
nike air force 1
air jordan 10
Nike LeBron 15 Ashes Black
nike flyknit racer
Air Jordan 4 Motorsport
nike PG 2
Nike Kyrie 1 Easter Medium
adidas Harden Vol. 2 Red
air jordan 1 GS
LeBron Soldier 11
Air Jordan 5 Black
Nike Air Max 97
Nike Air Foamposite One Galaxy
adidas dame 4
Air Jordan 5 Red
Nike Air Foamposite Pro
Nike Air Max 98
Nike LeBron Soldier 11 All-Star
air jordan 31
nike air vaporMax
air jordan 8
nike kyrie 4
air jordan 31
nike air yeezy 2
adidas Harden Vol. 1 Red
air jordan 19
adidas Harden Vol. 1 Black
coach factory outlet
Nike Kobe 11 Elite Low
air jordan 13 GS
Air Jordan 10 Chicago
Nike PG 1 Red
Supreme Nike Air Max 98
Air Jordan 1 Low OG
Nike Kobe 11 Red
adidas dame 4
air jordan 13 GS
air jordan 11 GS
air jordan 19
Nike PG 1 Black
air jordan 11
Nike Kyrie 4 Black
longchamp outlet
Under Armour Curry 4
air jordan 14
air jordan 3
nike air vaporMax
Nike KD 9 Black
nike kyrie S1Hybrid
air jordan 1 GS
nike air foamposite university red
adidas yeezy 350 boost
Air Jordan 5
Air Jordan 19
nike air foamposite one
adidas Yeezy 350 Boost V2
Nike Air Max 98 White
nike air footscape flyknit
Nike LeBron 15 Cavs
Nike Kyrie 4 Black
air jordan 1
adidas yeezy 350 boost
Air Jordan 10 Steel
air jordan 1
Air Jordan 14 DMP Black
air jordan 10
air jordan 2
Nike Air More Money 2018
nike lebron ambassador 10
air jordan 10 chicago flag
Nike PG 2 White and Black
Air Jordan 12 CNY
nike kobe AD
air jordan 12 GS
Nike KD 9 Black
Air Jordan 14 Retro
Nike Kobe 11 Black
Air Jordan 11 XI
Nike Air Max 98
UA Curry 4s
Air Jordan 1 Retro High
air jordan 19
nike new arrives
air jordan 1 GS
Air Jordan 5 Camo
Air Jordan 31 Low
Nike Air Foamposite One
Nike Air Max 90 Ice 10X
Yeezy Boost 350 V2 Black
nike lebron ambassador 10
pandora charms sale
adidas Harden Vol. 2 Black
adidas Yeezy Boost 350 V2
air jordan 19
nike KD 10
nike air footscape flyknit
Nike Air Max 270 White
Air Jordan 10
air jordan 1
air jordan 19
air jordan 32
nike PG 1
adidas yeezy 350 boost
air jordan 12
Nike PG 2 2018
Nike Kyrie 1 Christmas
Air Jordan 9 Retro White
Air Jordan 1 Banned Custom
air jordan 2
air jordan 6 GS
Nike Kyrie 4
Nike KD 9 White
Air Jordan 5 Raging Bull
coach factory outlet
michael kors outlet store
air jordan 12
air jordan 3
air jordan 11
air jordan 4
Nike Air More Uptempo Triple Black
Nike Air Max 97
Nike KD 10
air jordan 11 GS
Nike Kobe A.D.
air jordan 12
nike flight bonafide
nike hyperdunk 2017
air jordan 3
adidas Yeezy 750 Boost Black
Air Jordan 11 Black
air jordan 13
Air Jordan 4 Black
nike hyperdunk 2017
Air Jordan 13 Alternate
Air Jordan 11
nike air more uptempo
Under Armour Curry 4
air jordan 13
Air Jordan XXX1
Nike PG 2 Black and White
Nike LeBron Soldier 11 Black
Nike Air Max 270
air jordan 6
Air Jordan 2 Alumni White
Air Jordan 14
nike KD 9
nike SB dunk
nike kobe AD
adidas yeezy 350 boost
adidas harden shoes
air jordan 3 GS
Nike PG 2
Nike PG 1 BHM
Nike Air More Money 2018
new foamposites for kids
Nike Air More Uptempo Light Bone and White
Nike Air Max 97
Air Jordan 12
Nike KD 9 Golden State Warriors
adidas harden shoes
air jordan 31
nike air vaporMax
Nike Air More Money Pink
Air Jordan 10 Chicago
Air Jordan 4 Royalty
Air Jordan 1 High OG
nike lebron 15
air jordan 2
air jordan 4 GS
Nike Kyrie 4 Celtics
air jordan 3 GS
Air Jordan 5 Premium Bordeaux
nike KD 10
NikePG 1 Shining
nike KD 10
Air Jordan 12 GS White
air jordan 4 GS
air jordan 13
adidas Dame 4
Air Jordan 11 Low
Air Jordan 12
Nike Kobe AD BHM
nike PG 1
air jordan 12
air jordan 11
adidas Dame 4 Red
nike air yeezy 2
air jordan 10
air jordan 12 GS
air jordan 11 GS
nike leBron 14
nike kobe 11
Air Jordan 1 Custom Black
Air Jordan 11 Low Heiress
nike virgil abloh off white
Nike KD 10 Black
Nike PG 1 Blockbuster
air jordan 13 GS
air jordan 31
air jordan 3
Nike LeBron 15 Black
Air Jordan 6 First Championship
air jordan 10
Nike Air Max 97
timberland shoes
air jordan 14
air jordan 12
air jordan 14
Jordan Trainer 2 Flyknit
Air Jordan 4 Retro
adidas yeezy 750 boost
Air Jordan 5 White
Nike PG 1 Black
Nike Air Max 98
adidas harden shoes
air jordan 4 GS
Air Jordan 1 OG Wheat
Air Jordan 5 Bel-Air
UA Curry 4
Air Jordan 6 Golden
air jordan 4
air jordan 13 GS
air jordan 4 GS
adidas crazy explosive 2017
Nike Air Max 97 OG
Air Jordan 12 GS
UA Curry 4 Black
nike kobe 11
air jordan 31
Jordan Super.Fly 2017 Low
Nike PG 2
Adidas Consortium Crazy ExplosiveDay Black
nike air more uptempo
air jordan 11 GS
air jordan 2
nike PG 2
nike air force 1
Nike PG 1 Gladiator PE
cc20180626
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen