Gepost door lodjan
lodjan 19 september 2018 16:43
Turul Romaniei is een nieuwe vijfdaagse 2.2 koers in Roemenië.

Peter Schulting wint de eerste etappe en is dus leider smileys with beer #76

Schulting steekt in goede vorm. Op 9 september wist hij de Eurode Omloop te winnen, de afsluitende koers van de Topcompetitie. Hierdoor werd hij tweede in het klassement van de Topcompetitie, achter Rick Ottema.
ton duk 19 september 2018 18:18
lodjan 19 september 2018 19:12
Hopelijk kan hij ook het eindklassement winnen.
El Chaba 19 september 2018 19:42
Wanneer gaan jullie trouwen?
lodjan 19 september 2018 19:57
We zijn al getrouwd!
Massimo 19 september 2018 20:09
Goede keuze, die Duk is naast een prima minnaar ook een buitengewoon romanticus. Tenminste, als ik de recensies op Binkdate.nl moet geloven.
Sub Culture 19 september 2018 22:12
Als ik de recensies op Grindr mag geloven is Massimo een knuffelbeertje.
Hygiëne kan blijkbaar beter.
Maar slikt wel.
Eindhovuh 19 september 2018 22:18
En als ik de recensies op... ach laat ook maar.
Massimo 19 september 2018 22:25
Voor een Vlaming toch best vooruitstrevend om op een datingsite te kijken, veel van je streekgenoten kloppen bij dergelijke vleselijke interesses op de kamerdeur van hun broertje of zusje.
Sub Culture 19 september 2018 22:33
Vlaming? Ik ben een Franstalige Brusselaar.
En eerst aankloppen is zo 1996.
Eindhovuh 20 september 2018 11:03
Voor Friezen als Massimo zijn alle Belgen hetzelfde.
lodjan 20 september 2018 16:43
Tvetcov, de Roemeen van United Healthcare, wint de tweede etappe van de Ronde van Roemenië en hij zou tevens de nieuwe leider zijn.

1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 20/09/2018 16:49 door lodjan.
lodjan 21 september 2018 18:15
Jeen de Jong is uitgeroepen tot winnaar van de derde etappe van de Ronde van Roemenië, nadat de jury Nicolae Tanovitchii diskwalificeerde. De Moldaviër kwam weliswaar als eerste over de finish in Focsani; omdat hij zijn volgauto had gebruikt om terug te keren na een mechanisch probleem, moest hij het dagsucces echter afstaan.

Jeen de Jong (22) maakte deel uit van de lange vlucht, die uit handen bleef van het peloton. Daarbij was ook Nicolae Tanovitchii. In de slotfase viel de Moldaviër aan vanuit de kopgroep en solo kwam hij over de streep. Het was de jury echter niet ontgaan dat hij op tien kilometer van de finish pech had en vervolgens geprofiteerd had van de ploegauto om terug te keren vooraan. Daarop werd de ritzege toegewezen aan de stagiair van Monkey Town.
WF

smileys with beer #77
lodjan 22 september 2018 15:53
WF:
Peter Schulting heeft de vierde etappe in de Ronde van Roemenië op zijn naam geschreven. De Nederlander trok op zestig kilometer van de finish in Targoviste ten aanval, waarna hij op de meet een voorsprong van zeven seconden overhield op het aanstormende peloton. De coureur van Monkey Town won eerder ook al de eerste etappe. De Roemeen Sergei Tvetcov behield de leiding.

#78 smileys with beer
lodjan 22 september 2018 17:21
Monkeytown is ook goed bezig in Poyang Lake, een grote niet-UCI koers in China. Looij heeft daar al enkele etappes gewonnen.

Van de site:
Maarten de Jonge en Jasper Ockeloen hebben hun topposities in de Tour of Poyang Lake behouden. Met nog één rit voor de boeg – Shangyou-Ganzhou – leidt Maarten het algemeen klassement met vijf seconden voorsprong op ploegmaat Jasper Ockeloen. De Pool Marycz staat op 35 seconden derde, de Zweed Bergstroen op 44 seconden vierde.

De etappe van vandaag, een klimtijdrit over 13,5 km, werd gewonnen door de voor het internationale Bike Aid-team rijdende Noord-Hollander Adne van Engelen. De kleine wielrennende globetrotter uit de kop van Noord-Holland had met een gemiddelde van 22.73 km per uur een voorsprong van 24 seconden op de uit Eritrea afkomstige Dawit. De Slowaak Pavlic eindigde derde.

Onze beste man in deze rit was Maarten de Jonge die op precies 1 minuut van Van Engelen als achtste eindigde. Jasper Ockeloen werd elfde op 1.05 min. Sven van Luijk – die niet meer meetelt voor het algemeen klassement – werd 16e, Ivar Slik 41e en Joey van Rhee 74w.

Achter Maarten en Jasper volgt Ivar Slik in het algemeen klassement als 25e. Door de winst van Van Engelen won zijn team Bike-Aid het dagploegenklassement voor Eritrea en Monkeytown ct. In de algemene ploegenrangschikking is nu Bike-Aid eerste met onze Monkeys als tweede op 33 seconden.
lodjan 23 september 2018 14:56
Balkan wint de laatste etappe, Tvetcov de Ronde.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.