Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Vijfjarenplan Team Jumbo. Update van Aert

Gepost door El Chaba 
El Chaba 28 november 2018 17:32
[www.indeleiderstrui.nl]

Vijfjarenplan Team Jumbo: 'Tolhoek en Kuss combineren vrije rol met rol als knecht'

LottoNL-Jumbo wil in 2019 nog meer inzetten op een brede top binnen de eigen ploeg. Dat is een belangrijk onderdeel van een vijfjarenplan, zo vertelt ploegleider Meriijn Zeeman.
'De planning gaat tot dusverre heel goed. We hebben de groep sterker gemaakt, van de staf tot aan de renners, en iedereen staat achter onze ambities. We willen nieuwe doelen verwezenlijken en hebben onszelf een vijfjarenplan opgelegd. Dat is niet van toepassing op één of twee renners, maar op de hele ploeg. Iedereen moet weten dat ze erbij betrokken worden', aldus de ploegbaas.

Zeeman wil met LottoNL-Jumbo een plek creëren waar jonge renners zich kunnen ontwikkelen. 'Renners zoals Antwan Tolhoek en Sepp Kuss zullen een vrije rol combineren met een rol als knecht. Dat is heel belangrijk voor ons. We hebben twee jongens aan de top staan met Primoz Roglic en Steven Kruijswijk en natuurlijk hebben we George Bennett. Maar er zullen ook momenten zijn dat anderen kopman zijn. Bennett zal ook leider zijn, maar zal ook andere renners helpen. Iedereen moet zijn kans krijgen.'

LottoNL-Jumbo staat klaar voor Van Aert

Zeeman vertelt verder dat LottoNL-Jumbo inmiddels het budget rond heeft om Wout van Aert eerder in te lijven. De ploeg wacht echter nog op de UCI, omdat Sniper Cycling zich niet neerlegt bij een vervroegde transfer. 'Zijn manager heeft ons verteld dat hij vrij is, maar er moeten nog wat dingen duidelijk worden. Wij mengen ons niet in de rechtszaak en zijn onpartijdig.'
Profkip 28 november 2018 19:06
Boeiend verhaal, nieuwswaarde echter?
Stümpert 28 november 2018 19:41
Dat ze zo duidelijk uitspreken dat ze van Aert eerder willen hebben had ik tot nog toe niet gelezen, maar goed ik lees ook niet alles.
Eindhovuh 29 november 2018 07:48
“We hebben twee jongens aan de top staan met Primoz Roglic en Steven Kruijswijk en natuurlijk hebben we George Bennett.”
Groenewegen?
ton duk 29 november 2018 07:52
Ok,dat deel lijkt me duidelijk over de klassementsrijders te gaan..
gr
veluweracer 29 november 2018 18:13
Eindhovuh Schreef:
-------------------------------------------------------
> “We hebben twee jongens aan de top staan met
> Primoz Roglic en Steven Kruijswijk en natuurlijk
> hebben we George Bennett.”
> Groenewegen?

Ja, in welke grote ronde is hij kopman?
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen