Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Troffeo Matteooikse Isbergues-Pijl - (3.3)

Gepost door Prikdude 
Prikdude 22 september 2019 16:21
Er zijn ook nog mannen die zonder vrouwen fietsen.

Laatste pre-WK Weg afspraken in de grote wielerlanden vandaag (in België is er inmers woensdag nog de Omloop Houtland Lichtervoorde).

De GP Isbergues is een matige koers in een matige omgeving die glurend naar de startlijst, zo maar een matige winnaar kan krijgen. Het middenrif kent wat geologische bustjes, maar veel heeft het niet om het lijf dus wellicht een sprintduel achter de rollators tussen Cavendish, Greipel, Degenkolb en Romain Feillu (Brice the Nice mag ook).

In Gooik houdt het deelnemersveld ook niet over, maar staan tenminste nog Sagan en Greg aan de start. Of er ook UNESCO-kelders zijn weet ik niet, maar liggend tussen Geraardsbergen en Brussel zullen er vast wat primitieve passages genomen worden. Hier de fantastische foto's van es editie uit 2015: Gooikse Pijl 2015

In het kustplaatsje Pescara, beroemd om een namaak-Calatrava, is de Trofeo reeds gefinished en heeft Trentin na een lange vlucht met Amador en drie anderen de puntjes op zijn voorbereiding gezet. Formolo is daarachter nog weg gereden met o.a. Clarke en lijkt ook in orde voor komende zondag.

Voor wie dat allemaal weinig interesseert hier opnamen van afgelopen nacht in Yorkshire
Prikdude 22 september 2019 16:28
Ook in België binnen.
1. Ackermann
2. Dainese
3. Dupont
Prikdude 22 september 2019 16:59
Ook in Frankrijk binnen.
1. Mads Pedersen
2. Degenkolb
3. Laporte
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen