Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Nys licht breuk met Telenet toe. spinning smiley sticking its tongue out

Gepost door Eindhovuh 
Eindhovuh 29 november 2019 12:09
Sven Nys heeft zijn licht laten schijnen over de situatie rondom het aanstaande vertrek van Telenet als hoofdsponsor van zijn wielerploeg...

Volgens Nys ligt de waarheid in het midden.
“Er is geen winnaar of verliezer, het is een keuze van beide partijen”, aldus Nys. Iedereen heeft daar zijn mening over.

Wij denken in processen, waarbij de factor mens centraal staat. Dat dat kan botsen is evident. Wij dienen wielrenners te faciliteren, dat is onze missie. Het gaat erom dat we voorwaarden scheppen waarin we optimaal kunnen presteren, daarna kan je natuurlijk geluk of pech hebben. Het kan vriezen of dooien.

Wij dienen ons te focussen op het creëren van synergie in de ploeg om de ontwikkeling van de strategie voort te zetten. Dan heb je engagement nodig van de sponsor en die was er niet meer, dan bereiken zij de customer ook niet. Wij moeten weer leading zijn, dat is de kernboodschap.
Waarbij het natuurlijk uiteindelijk draait om de wedstrijden, dan moet je nu doorschakelen,
maar goed dat is koers.

Originele tekst1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29/11/2019 12:10 door Eindhovuh.
Inigo 29 november 2019 12:14
Bij deze genomineerd voor de NS publieksprijs 2019
veluweracer 29 november 2019 17:33
Nys op zijn opperbest. De clichés buitelen weer over elkaar heen. Toch benieuwd wat nu werkelijk de reden van de scheiding is. Ik zou kunnen denken dat het team met de 'best of the rest' toch niet voldoende op het podium heeft gestaan. Het lang uitblijven van een goede forme voor Toon Aerts zal meespelen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen