Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

'Mathieu van der Poel rijdt mogelijk Omloop Het Nieuwblad

Gepost door Zorro 
Zorro 29 januari 2020 09:42
Mathieu van der Poel overweegt om te starten in Omloop Het Nieuwsblad. Peter Sagan start dan juist weer niet in de Belgische openingsklassieker, die 29 februari verreden wordt.

Het Nieuwsblad meldt dat Van der Poel, mist zijn prestaties in de Ronde van de Algarve goed zijn, Omloop Het Nieuwsblad toch wil toevoegen aan zijn programma. De Ronde van de Algarve wordt van 19 tot 23 februari verreden. In eerste instantie was Van der Poel van plan om na de Algarve pas weer te koersen in de Strade Bianche, op 7 maart. Alles is dus nog een beetje onder voorbehoud, maar Van der Poel zijn ploeg Alpecin-Fenix heeft in ieder geval een wildcard voor de Belgische openingsklassieker

Overigens is Peter Sagan er sowieso niet bij op 29 februari. De Slowaakse drievoudig wereldkampioen gaat na de Ronde van San Juan op hoogtestage in Colombia en maakt zijn Europese koersdebuut dit jaar in de Strade Bianche.
Sub Culture 29 januari 2020 11:28
Zalig nieuws.
Dat het maar rap eind februari is.
Kan het wielerseizoen eindelijk beginnen.
Eddy Veen 29 januari 2020 11:38
Gisteren heeft Remco het seizoen officieel geopend.
Horsie is back 29 januari 2020 14:32
Eddy Veen Schreef:
-------------------------------------------------------
> Gisteren heeft Remco het seizoen officieel
> geopend.

Als Remco toch nu al verzucht "this felt as the longest time trial of his,life" dan is dat toch weinig hoopvol.

Ach, alle engelen op één stokje, zag Remco gisteren beuken op dat dammetje. Er zit veel joie de vivre in dat joch, nog geen 21, maar wat zegt leeftijd tegenwoordig nog in de topsport, al zal Baby Bolt in de baarmoeder zeker nog wel mompelen, wacht effe op mij.

1,71m bij 61 kg of 1,68m bij 62 kg. Wie wordt de grootste van beiden?

Maar de patron van de dag is toch de schaaphond, die een goal voorkwam door voor het doel langs te rennen, toen de keeper de bal bij het uittrappen tegen een tegenstander aanschoot. Allemaal te zien op de onvolprezen twitter van Thijs Z.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29/01/2020 15:28 door Horsie is back.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen