Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Dumoulin niet in Tirreno en San Remo

Gepost door Heisenberg 
Heisenberg 11 februari 2020 22:25
[nos.nl]

Komt het nog goed?
Remko 11 februari 2020 22:27
Ut wordt nix....
Eindhovuh 11 februari 2020 22:33
Steeds van die wat vage klachten. Klinkt allemaal niet echt best.
We gaan het zien.
Heisenberg 11 februari 2020 22:37
Op 11-2 al weten dat je op 21-3 nog niet kan koersen. Dan is er veel meer aan de hand dan hij vertelt. Zeker aangezien alle berichtgeving tot aan Valencia positief was.
Tinuz 11 februari 2020 22:39
Denk dat dit samenhangt met een hoogtestage die hij wilde afwerken voorafgaand aan die koersen. Dan ben je zo een paar weken verder.
Horsie is back 11 februari 2020 22:50
Er waait een nieuwe Less is More wind bij Jumbo Visma.
Sven rijdt maar 60% van de afstand; Nuis en Krol laten zelfs een afstand schieten, want je wilt geen kuch patiënt worden.

Dumoulin geeft als motivatie op, dat hij eerst weer 100% wil zijn.
Wie wil dat nou niet? Welke vrouw wacht niet op de beste man, totdat ie natuurlijk uit het zicht is verdwenen. Dennis komt nu te laat voor Ciara.

Het maakt Horsie wel nieuwsgierig naar wat er nou echt aan de hand is (geweest).
Van Usain Bolt waren we het wel gewend, hij verscheen pas aan de start als hij met zijn toevalsgenerator elke vorm van toeval had uitgeschakeld.
Maar als Tom niet meteen in topvorm is, is er toch geen echte fan, die hem dat euvel zal duiden. Eddy reed ook nog altijd een op drie.
Maar misschien is dit alles te simpel gedacht, moet Tom eerst nog gewennen aan een pilletje om de Ketonen beter te verdragen.

Soms krijgt Horsie de indruk, dat er meer geschreven wordt over we gaan weer topsporten dan over we hebben zelf getopsport.

De VK pakte weer uit met een reportage over de avonturen in de Andes van good-old Annemiek van Vleuten.

Disclaimer: of ook voor Horsie, Less is More geldt moet Luijt maar beoordelen.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/02/2020 22:52 door Horsie is back.
predator 11 februari 2020 22:57
Van Vleuten is in ieder geval niet "less is more".

Het schijnen overigens darmproblemen te zijn. Die kun je maar beter uitzieken.
Anony 11 februari 2020 22:58
Er was een tijd dat Dumoulin met darmproblemen gewoon de Giro won.
Horsie is back 11 februari 2020 23:02
Goeddoeme, ook voor Horsie geldt de olifant in de kamer. Nu pas gezien, dat het ook met darmklachten te maken heeft. En oorzaak nog niet bekend.
Dan wordt Less is More toch weer een strategie, maar of dat voldoende gaat zijn voor een grote Ronde renner?
Horsie is back 11 februari 2020 23:08
predator Schreef:
-------------------------------------------------------
> Van Vleuten is in ieder geval niet "less is more".
>
>
> Het schijnen overigens darmproblemen te zijn. Die
> kun je maar beter uitzieken.

Van Vleuten werd natuurlijk more or less opgevoerd, eigenlijk om de vraag te kunnen stellen, wat zal het haar einde seizoen (extra) opgeleverd hebben?
Darmproblemen kan altijd, maar Tom Dumoulin heeft hier toch echt wel vaker mee te maken gehad.
Of gebruik van Ketonen hiermee te maken kan hebben (Nuis ook) is een vraag van hen, die door kennis niet gehinderd worden.
opoeepo 11 februari 2020 23:18
Vuelta is nog niet in gevaar.
Horsie is back 11 februari 2020 23:19
Hoe serieus het allemaal is weten we uiteraard geen van allen. Meer dan een volle maand uitstel moet net als Tinuz suggereert te maken hebben met het doel in elk geval voorafgaand aan de seizoensstart een hoogtestage te hebben gehad. Tom Dumoulin is toch wel een renner met vaste patronen, niks mis mee, maar hij moet niet de Heike worden, die voor elke vertesprong eerst wat aarde in de lucht gooide om te weten hoeveel wind er stond. Voor je het weet is de tijd op. Alhoewel die Heike toch wel zeven meter en verder sprong. More or less 400 times. je verwachtte het niet, en dan zijn we weer aanbeland bij Peter Winnen, die in de leer ging bij de Stasi, of ging dat toch ergens anders over. Het zijn roerige tijden in de sport.
Horsie is back 11 februari 2020 23:22
opoeepo Schreef:
-------------------------------------------------------
> Vuelta is nog niet in gevaar.

Verkoopt U de boot al vast?
punt 12 februari 2020 01:21
Dit begint op tennispraktijken te lijken. Iemand schorsen vanwege dopinggebruik, maar het niet laten weten aan de buitenwereld om het imago van de sport niet te schaden. Met als gevolg een serie vage knie- en schouderblessures tot de schorsing voorbij is.
opoeepo 12 februari 2020 01:35
Horsie is back Schreef:
-------------------------------------------------------
> opoeepo Schreef:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Vuelta is nog niet in gevaar.
>
> Verkoopt U de boot al vast?


Helaas. boot ligt aan de ketting tot de Corona op is.
Horsie is back 12 februari 2020 01:52
punt Schreef:
-------------------------------------------------------
> Dit begint op tennispraktijken te lijken. Iemand schorsen vanwege dopinggebruik, maar het niet laten weten aan de buitenwereld om het imago van de sport niet te schaden. Met als gevolg een serie vage knie- en schouderblessures tot de schorsing voorbij is.

Dit kan natuurlijk niet onweersproken blijven. Tom Dumoulin heeft al bijna een jaar geen wedstrijd meer gereden en zou daarom sindsdien geschorst moeten zijn? Om geen argwaan te wekken hebben ze natuurlijk zijn knie door een grimeur even laten "bewerken". Ook heeft iemand dus Chris Froome gedwongen zijn neus te laten snuiten, zodat hij door een windvlaag gevangen kon worden opdat hij tegen een muur tot stilstand kon komen. Ook werd een heel volk gehypnotiseerd te laten denken, dat Wout van Aert een bochtje miste. Dat het professionele wielrennen, maar ook andere sporten, niet per definitie heel erg gezond hoeven te zijn mag toch wel bekend zijn.

Praktijken in tennis, dat inderdaad toenemend in een slechter daglicht komt te staan, zo projecteren op de dwangarbeiders van de weg, is not done en onzinnig.

Disclaimer: Horsie krijgt van zulke posten een punthoofd.
Sjorsoll 12 februari 2020 01:55
Haha, dan had hij wel een langere knieblessure geveinsd.
opoeepo 12 februari 2020 02:22
En dat voor iemand, die niet in complottheorieën geloofd.
D.R.E. 12 februari 2020 08:13
Het schijnt dat Dumoulin last krijg vaN zijn darmen door het gebruik van Ketonen.......
Clavan 12 februari 2020 08:22
Is Frank Lammers nu ook ziek?
Sub Culture 12 februari 2020 08:42
Los van het feit dat hier geen verregaande conclusies aan hoeven te worden gekoppeld kan ik mij niet van het gevoel ontdoen dat we de allerbeste Dumoulin (2016-2017-2018) mss niet meer gaan zien.
Temeer omdat er met Pogacar, Bernal.. een piepjonge generatie is die er nu al staat en moeilijk te bekampen zullen zijn de komende jaren.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/02/2020 08:42 door Sub Culture.
veluweracer 12 februari 2020 08:51
Steeds weer tegenslagen, ook al zijn ze misschien niet groot, doet de moraal ook niet veel goeds. Uit competitie zijn maakt onzeker.
Horsie is back 12 februari 2020 12:21
Sub Culture Schreef:
-------------------------------------------------------
> Los van het feit dat hier geen verregaande conclusies aan hoeven te worden gekoppeld kan ik mij niet van het gevoel ontdoen dat we de allerbeste Dumoulin (2016-2017-2018) mss niet meer gaan zien. Temeer omdat er met Pogacar, Bernal.. een piepjonge generatie is die er nu al staat en moeilijk te bekampen zullen zijn de komende jaren.

Als Uw conclusie is, dat Dumoulin weinig kans meer maakt de allerbeste Dumoulin te worden in de term van winnen, dan zullen velen dat met U eens zijn.
Maar de allerbeste Dumoulin zelf (hij is nog maar net 29) kan nog wel degelijk opstaan.

Disclaimer: Misschien kan Tom beter een plaatsje in Huub's camper reserveren om in april in Cochabamba een gooi te doen naar een WUR, in elk geval een NUR.
Horsie is back 12 februari 2020 12:42
veluweracer Schreef:
-------------------------------------------------------
> Steeds weer tegenslagen, ook al zijn ze misschien
> niet groot, doet de moraal ook niet veel goeds.
> Uit competitie zijn maakt onzeker.

"We" gaan er toch maar vanuit, dat ook voor Tom Dumoulin de wereld na 27 maart 2020 gewoon doordraait.

Disclaimer: Me dunkt, dat Tom competitie kent binnen de ploeg.
Eddy Veen 12 februari 2020 12:42
Straks (ca. 13.10 uur) misschien iets meer duidelijkheid in het sportjournaal, NPO 1.
Eddy Veen 12 februari 2020 13:31
Het zouden nog steeds zijn darmen zijn.
Horsie is back 12 februari 2020 13:45
Eddy Veen Schreef:
-------------------------------------------------------
> Het zouden nog steeds zijn darmen zijn.

Gelukkig. smiling smiley
Eindhovuh 12 februari 2020 15:04
Eddy Veen 12 februari 2020 15:46
Sub Culture 12 februari 2020 16:10
Zou er een verband zijn tussen hoe ongelofelijk diep Thijs in de reet zit van Dumoulin en het effect daarvan op zijn darmen.
Horsie is back 12 februari 2020 17:50
"We" kunnen tot zekere hoogte niet gehinderd door kennis commentaar blijven leveren. Eerst "eigen vitamines" van Professor Schaats, dan Nuis, die afzegt vanwege ziekte en een aanwijsplek nodig heeft, nu dan weer Tom Dumoulin, terwijl nergens iets duidelijk wordt. Uiteraard behoort de medische conduitestaat tot het privé domein en is dus niet toegankelijk in het openbaar domein, tenzij de renner zelf hierover beslist, als dat dan ook nog eens toegestaan wordt. Den Teun heeft recent daarentegen een proefschrift geschreven, waarvan ook de hele vermogenscarrière van Tom Dumoulin deel uitmaakt. Uniek. Herman de anti-doping Ram heeft al uitgesproken, dat het gebruik van Ketonen wat hem betreft al tot het domein van de schimmigheid (Horsie's woorden) gerekend kan worden. Dan wordt een ploeg uiteraard heel erg voorzichtig met zijn uitlatingen, zoals we dat al heel lang kennen van dat eiland aan de overkant.

Topsport heeft politiek correct gesproken een krokante chocolade bovenlaag. Je kunt het natuurlijk ook een cosmetische laag noemen.
Dit geldt voor alle walks of life. Behoor je tot de top elite dan gaan toch weer meer deurtjes open.

Disclaimer: Mocht Tom de Ketonen niet verdragen, dan kan hij nog altijd functioneren als "dubbel blind passagier" om te ontdekken wat het verschil met/zonder is. grinning smiley
Horsie is back 12 februari 2020 17:52
Sub Culture Schreef:
-------------------------------------------------------
> Zou er een verband zijn tussen hoe ongelofelijk
> diep Thijs in de reet zit van Dumoulin en het
> effect daarvan op zijn darmen.

Evident, dat deze rakker 'n View of the Top aanziet voor 'n View of the Bottom. smiling smiley
Nomath 12 februari 2020 19:42
Zeeman : ,,Tom is extreem getalenteerd. Hij trapte in december een van de beste testen van de hele ploeg na tweeënhalve maand gerichte training....”
Meevaller, zo'n nieuwe kopman!

Overigens: van de 33 berichten in dit topic zijn er 11 van Horsie. Het lijkt wel een draaimolenpaard.
De zwarte trui 12 februari 2020 21:06
Horsie is back 12 februari 2020 22:31
Nomath Schreef:
-------------------------------------------------------

> Overigens: van de 33 berichten in dit topic zijn er 11 van Horsie. Het lijkt wel een draaimolenpaard.

Iedereen op Old McDonald's farm heeft buikpijn van het lachen.
Frederik D. 12 februari 2020 23:23
Soms moet je niet reageren maar je schouders optrekken en een ander zijn punt gunnen. smiling smiley
veluweracer 13 februari 2020 01:40
Horsie is back Schreef:
-------------------------------------------------------
> veluweracer Schreef:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Steeds weer tegenslagen, ook al zijn ze
> misschien
> > niet groot, doet de moraal ook niet veel goeds.
> > Uit competitie zijn maakt onzeker.
>
> "We" gaan er toch maar vanuit, dat ook voor Tom
> Dumoulin de wereld na 27 maart 2020 gewoon
> doordraait.
>
> Disclaimer: Me dunkt, dat Tom competitie kent
> binnen de ploeg.

27 maart? E3 Prijs Harelbeke? Lijkt me dat hij die koers op tv kijken inderdaad wel zal overleven. En vervangers voor Tom zullen staan te popelen.
Horsie is back 13 februari 2020 10:24
veluweracer Schreef:
-------------------------------------------------------
> Horsie is back Schreef:
> --------------------------------------------------
> -----
> > veluweracer Schreef:
> >

> > > Steeds weer tegenslagen, ook al zijn ze
> > misschien
> > > niet groot, doet de moraal ook niet veel
> goeds.
> > > Uit competitie zijn maakt onzeker.
> >
> > "We" gaan er toch maar vanuit, dat ook voor Tom
> > Dumoulin de wereld na 27 maart 2020 gewoon
> > doordraait.
> >
> > Disclaimer: Me dunkt, dat Tom competitie kent
> > binnen de ploeg.
>
> 27 maart? E3 Prijs Harelbeke? Lijkt me dat hij die
> koers op tv kijken inderdaad wel zal overleven. En
> vervangers voor Tom zullen staan te popelen.

Welnee, joh. De Wereld Draait Door, van Mathijs, heeft op 27 maart 2020 haar laatste uitzending. hot smiley1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/02/2020 10:24 door Horsie is back.
veluweracer 13 februari 2020 20:12
'De wereld draait door' en die naam die je noemt zegt me niks. Ik hoop niet dat ik veel gemist heb.
Horsie is back 14 februari 2020 12:19
Mont Ventoux schrijver laat de meningsvorming over Tom Dumoulin nog even rusten.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen