Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Prudhomme versus minister

Gepost door Frederik D. 
Frederik D. 02 april 2020 08:42
- Tour-baas Christian Prudhomme ziet niets in het idee om de Ronde van Frankrijk dit jaar zonder publiek af te werken. Die suggestie werd onlangs gedaan door de Franse minister van sport Roxana Maracineanu. -

Lees verder op:
Nu.nl
Luijt 04 april 2020 20:34
Inderdaad onzinnig idee. Met publiek idem.
Frederik D. 04 april 2020 22:11
Het zou mooi zijn als we in juni een begin kunnen maken met voorzichtig normaliseren. En dus niet meteen met sport in welke vorm dan ook.
Horsie is back 04 april 2020 23:43
Prud'homme is een overheersbeestje, zal dat andere begrip maar niet gebruiken.
De tegenstrever is zeker in Frankrijk nog aan de winnende hand en begint nu dus aan de Reis om de Wereld in 80 dagen om bij de TDF te eindigen.
De lineaire schaal van de corona statistieken op worldometers heeft een stijgingspercentage gekregen waar de L'Angliru maar een kleintje bij is.
Frankrijk is nu de hotsport van het coronavirus

Gio Lippens en Nynke de Jong (geciteerd door U weet wel) waren unaniem in Op1 over het afgelasten.

Wel ergerlijk, nou ja, dat gepraat over de rollenbank. Dat is toch voornamelijk een vooroorlogs apparaat waarbij je je het laplazarus moet trappen om effectief 500W te trappen. Ook het wereldsnelheidsrecord is nog steeds in handen van ene Bruce Bursford, bijgestaan door ene Uri Geller. Hoe hard? Bijna 100 meter per seconde.

Dat gaat Remco morgen niet te boven komen. Ben wel benieuwd naar de resultaten ook al staat bij voorbaat vast, dat de resultaten niet overdraagbaar (moeilijk woord) zijn naar het echie, maar dat is even ook niet belangrijk. Kunnen de Flying Dutchmen dat ook niet even doen? Een aanval doen op het WR hoogste wattage, dat toch een slordige 3200 W bedraagt.
Andere Peter 05 april 2020 03:17
Sport is normaal. Het is cultuur en economie. Het is van groot maatschappelijk/algemeen belang dat de populaire sport, zodra het verantwoord is, weer van start gaat. Er is een scenario denkbaar waarbij een Tour met minimaal publiek meer verantwoord is dan eentje met publiek. Ik snap dat het nu niet leuk is om aan te denken, maar dat moet juist wel.

Ik verwacht sowieso een heropening van de maatschappij in gradaties. Een restauranthouder ziet een heropening met 50% van de zitplaatsen bezet op dit moment ook niet zitten. Maar misschien moet het straks wel. En misschien is het de enige manier waarbij hij niet failliet gaat.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 05/04/2020 03:20 door Andere Peter.
Curzio 05 april 2020 08:35
Oke, dus twee mensen die niets weten van virusverspreiding of gezondheidszorg vonden hetzelfde. Nou, na dit unanieme oordeel lijkt het me dan wel duidelijk inderdaad.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen