Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Kai Reus stelt project 56000 uit

Gepost door De zwarte trui 
De zwarte trui 18 juni 2020 20:09
Reus kan zich onvoldoende voorbereiden op zijn WUR poging door alle corona perikelen. In April 2021 wordt er geen 56 km/u afgelegd. Sporza

Ambities zijn te prijzen, maar realisme ook. Alles ok met Reus en trainer Poltavets?
Horsie is back 18 juni 2020 20:47
Even op de website van Kai Reus gekeken naar een samenvatting van de vergadering, waarin deze beslissing werd genomen.

Twee beslissingen lagen op tafel: 1. stoppen met corona als kapstok (vergeef me de beeldspraak)! of 2. doorgaan, maar dan moet er ook de overtuiging liggen dat het voor iedereen geen bezigheidstherapie is. In plaats van twee keer stoppen werd het dus uitstel.

Kai Reus was wel van plan deel te nemen aan het NK tijdrijden op 7 oktober 2020.

Maar dan zaterdag. Gaat Bird of Paradise het Fernduell met de destijds12-jarige puber Esteban Nejia Morales (38,875km/h) winnen?

Voor het slapen gaan nog even summier verslag. Fernduell gewonnen. 39,544m in het uur met het monsterverzet. Facebookverslag even gevolgd, want Horsie moest uiteraard eerst nog eigen training bijwerken na geruime tijd afwezig te zijn geweest.

Ik wist niet dat je zo op een fiets (toch non-weight bearing volgens de Angelsaksen, niet te verwarren met de Angels of Rain) kon lijden.
Heel apart, dat Victor Campenaerts of zelfs Brad Wiggins bij hun records veel minder weerstand op hun pedalen moesten overwinnen bij beduidend hogere snelheden. Maar zoals elke rechtgeaarde wielrenner, zelfs hier in het Weeshuis van de gebroken Wielerdromen, weet, moet je altijd het optimum zoeken tussen snelheid en kracht, ooit als eerste beschreven door ene AV Hill met zijn kracht-/snelheidsrelatie. Maar in Barneveld hangt men een ander geloof aan. Welterusten!



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 21/06/2020 03:50 door Horsie is back.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen