Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Wuyts en de Cauwer weten het zeker Code Geel deed Dumoulin stoppen

Gepost door Cecchini 
Cecchini 08 maart 2021 19:56
hoorde ik vanmiddag gedurende het Parijs Nice gekeuvel en volgens Jose was het in ieder geval duidelijk dat Dumoulin helemaal in de verkeerde ploeg zat.

Wout van Aert ontkent het ook niet [www.telegraaf.nl]

En eerlijk gezegd, het zou voor mij als een nachtmerrie zijn als ik zo in een docu te kijk was gezet. Het angstzweet breekt me nu nog uit, en psychologische hulp was voor mij bittere noodzaak geweest, zei Cecchini in een kwetsbare bui.
Slimmerd 08 maart 2021 21:12
Die twee vertelde ook dat Roglic slechts een meefietser is tot de streep in beeld komt
Andere Peter 08 maart 2021 21:24
Ik weet niet of Cecchini hier overdrijft, of het duo. Maar wie Dumoulin ook maar een klein beetje volgde, weet dat dit niet zomaar uit de lucht kwam vallen. Ik ga in zoverre mee, dat Dumoulin natuurlijk zichzelf langdurig aankeek in de spiegel. En zo'n documentaire houdt jezelf natuurlijk ook een spiegel voor. Maar dan nog. Dan is het op zijn best één van de aanleidingen. En zeker geen oorzaak.
El Chaba 08 maart 2021 21:28
Uiteraard, de haatcampagne tegen Roglic gaat door.
Cecchini 08 maart 2021 21:32
Ik citeerde alleen maar. Maar het is ook mijn mening. Ik vond de door Jumbo goedgekeurde docu één grote afrekening met Dumoulin. Ik vraag me af, als ze Dumoulin om goedkeuring van de docu hadden gevraagd, deze was uitgezonden. Ik denk het niet.
Andere Peter 08 maart 2021 21:37
Heeft Dumoulin in de verste verte ook maar iets gezegd dat daarop duidt?
Cecchini 08 maart 2021 21:47
Nee, zou ik ook niet doen. Andersom trouwens ook niet. Wout van Aert lijkt me anders een redelijk ingewijde. José de Cauwer ook wel, denk ik zo maar.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 08/03/2021 21:49 door Cecchini.
Orakel 09 maart 2021 10:44
De druppel, het laatste zetje?
Orakel 09 maart 2021 10:50
Mijn gevoel bij die documentaire: Dumoulin is een denker en perfectionist. Hij past totaal niet bij zo'n Niermann die ver is gekomen door hard te werken en ook alleen maar met dat bijltje kan hakken (schouders er onder, niet zeiken, gas op die lolly - dat soort aansporingen). Dumoulin is een paard en ruiter in één, laat zich niet mennen door een simpele geest als Grischa Niermann. Hij hoopte bij TJV te kunnen finetunen en sparren, maar bleek in een streng trainingsregime te komen waar werken en plezier niet hand in hand bleken te gaan. Alpecin Fenix wordt misschien de reddingsboei. Het huwelijk met TJV is mislukt.
Horsie is back 09 maart 2021 13:41
Orakel Schreef:
-------------------------------------------------------
> Dumoulin is een paard en ruiter in één..

Moest even nadenken. Op de Grand National zie ik nog wel eens paarden zonder ruiter (over de finish komen).

In de goeie oude tijd reden ze meer wedstrijden dan dat ze trainden. Al dan niet met behulp van Mother's Litte Helpers. Tegenwoordig is het andersom. Finetunen en trainen om op het moment suprême te kunnen oogsten, bijna zoals dat arme dier dat een jaar lang door de natuur voorbereid werd voor dat ene doel: paren en dan sterven. Als dat geen zwaar regime is. Het moderne wielrennen is overgespecialiseerd. Wie kan zich nog voorstellen, dat Pogacer en kornuiten meedoen aan zesdaagsen, op rokerige pistes op andere baannumers uitkomen, koppeltijdritten rijden? De Blik op Oneindig mentaliteit is dus gevraagd of leren verliezen, zoals Rogla om naderhand beter te kunnen winnen.

Maar ook de sportpsychologie heeft vorderingen gemaakt. Desondanks zullen niet alle potentiële toppers het absoluut beste uit zichzelf kunnen halen. Tom Dumoulin was al eens op de top en nu zat hij volgens de overlevering recent nog op de top van een dak, waar hij tegen een ander zei: "Geef me die dakpan eens aan!"

Krijg net de onheilspellende mededeling aangereikt, dat de OS zonder buitenlandse fans doorgaat, als ie doorgaat dus. Dus Electronische Spelen en ok hoop beter dan recent in Tolun, waarbij menigeen valselijk werd beschuldigd van een valse start.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen