Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Ploeg MVDP

Gepost door Tinuz 
Tinuz 14 maart 2024 19:05
Nu MVDP vanaf komende zaterdag na een half jaar weer een koers op de weg gaat rijden ben ik zijn ploeg eens kritisch gaan bekijken. Met name ook in verhouding tot de sterke blokken van Plugge en UAE.
Alpecin-Deceuninck heeft maar liefst 30 renners onder contract staan, maar de kwaliteit is naar mijn indruk momenteel op een paar renners na vrij ver te zoeken.

Soren Kragh in vorm is een goede renner, maar hoe vaak zien we die? Dan blijven er over de hondsbrave Gianni Vermeersch en Rudy Rickaert. De laatste brak in Nokere Koerse een sleutelbeen. Ook Groves sukkelt met een blessure.
Van Philipsen weten we dat die nog nooit een ander uit de wind heeft gehouden of voor een ander op kop heeft geboord.
Van de overige renners binnen die ploeg mag je mijns inziens hopen dat ze in de klassiekers tot op 40-60 km van de meet nog wat nuttig werk kunnen verrichten.
Nelis! 14 maart 2024 20:02
Je vergelijkt met Visma, die nog maar moeten laten zien dat ze dit jaar wel een grote klassieker kunnen binnenhalen, en met UAE, die als Pogacar niet meedoet steeds hilarischer gaat rijden.

Bij Alpecin is het in elk geval duidelijk, er zijn twee kopmannen, klaar. En wat je kritiek op Philipsen betreft, Roubaix van vorig jaar vergeten? Verder is de ploeg niet zo sterk nee, dat klopt.
ton duk 14 maart 2024 20:16
Nelis! Schreef:
-------------------------------------------------------
> Bij Alpecin is het in elk geval duidelijk, er zijn
> twee kopmannen, klaar.

Er is 1 kopman,klaar en in noodgevallen misschien Philipsen
Gr
GillesEmanuel 14 maart 2024 21:05
Je onderschat nu wel Dillier, Q. Hermans, Sinkeldam en Riesebeek. Misschien geen grote puntenpakkers maar wel renners met een hele grote motor en zich 100 procent wegcijferen voor MvdP.
Remko 15 maart 2024 10:24
Belachelijk zwakke ploeg inderdaad. Stel je voor als WVA hier in plaats van VDP zou rijden. De kritiek vanuit Belgiƫ zou niet van de lucht zijn 'als WVA bij een ploeg als Jumbo gereden zou hebben zou hij al minstens vijf monumenten hebben gewonnen'
Sjorsoll 15 maart 2024 16:08
Luijt 19 maart 2024 16:43
Prima goed uitgebalanceerde ploeg
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen