Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Toegevoegde waarde prikbord

Gepost door PVW 
PVW 13 juni 2016 07:46
Peiling
Er zijn 143 stemmen ontvangen.
Alle bezoekers mogen stemmen.
Waarom werden wij 'prikker'?




Gisteren gaf checchini aan dat hij het wedstrijdverslag mist in de DL topics. Voor mij was dit ook ooit de reden waardoor ik op het prikbord belandde. Ben wel benieuwd wat de aanleiding was voor andere prikkers was om hier te komen.
Brieske 13 juni 2016 08:00
Ik mis nieuws als specifiek kopje.
Toen ik in 2002 begon te lurken was dit voor mij de eerste plek waar ik makkelijk nieuws kon vinden.
Nu heb je vrijwel alle info al via twitter of andere nieuwsbronnen gelezen eerdat het hier verschijnt.

Nu is het voor mij simpelweg gezelligheid.
Lezen hoe andere liefhebbers tegen zaken aan kijken en een uitlaatklep voor mijn puberale ik.

Groet
Prikdude 13 juni 2016 08:01
Heisenberg 13 juni 2016 08:08
Voor discussies en meningen. Bijvoorbeeld over de toegevoegde waarde van een wegkapitein en of een jonge sprinter mee naar de Tour moet.

Verder lees ik hier ook koersverslagen (terug), al is daar de rol van Twitter, websites van de betreffende koersen en Sporza tegenwoordig groter. Vooral op het werk is het dan makkelijk om een rustige en advertentievrije pagina als het prikbord te hebben.
Eindhovuh 13 juni 2016 08:08
De mening van prikkers over allerlei koersgerelateerde zaken. Altijd aardig.
Sub Culture 13 juni 2016 08:41
In het voorjaar van 2003 (Subje was nog geen 18 jaar) deed ik op internet wat opzoekingswerk omtrent de geruchten van een mogelijke overgang van de nieuwe wonderboy Alejandro Valverde naar Quickstep.
Op één of andere manier hier terechtgekomen.

13 jaar later ben ik nog altijd een lelijke 4 keer daags rukkende loner die hier zijn frustraties komt ventileren.
Arsimo 13 juni 2016 09:13
Gekozen voor overig: "Lekker ouwehoeren over wielrennen met andere liefhebbers". Alle andere redenen opgenoemd tellen ook mee, maar een virtueel wielercafe was simpelweg de belangrijkste reden.

Eerst lurkte ik wat om een beetje de vaste kern te leren kennen en toen begon ik er mee te bemoeien, ergens in 2004 geloof ik. Aanvankelijk onder mijn echte naam maar bij overgang van het startpagina naar Sjaak's domein ben ik maar overgestapt naar een nickname - ik viel te veel uit de toon. De mate van mijn aanwezigheid hier fluctureert sterk - hangt erg af van mijn agenda en of er iets in de wielerwereld en/of prikbord plaatsvindt dat mij meer boeit dan normaal.
ton duk 13 juni 2016 09:18
Ik stemde op Koersverslagen en dat is ook nu nog de hoofdreden
Niet ,zoals gisteren, voor koersen Zwitserland en Dauphine maar dan eerder informatie over koersverloop Keulen en (belgisch) Limburg
Ik merk wel dat die koersverslagen steeds summierder worden...

Ik mis Wielerland en nu de belgische teletekst nog elke dag sad smiley

gr
testa della corsa 13 juni 2016 09:19
Duiding van wat er in het wielrennen gebeurt. Er zitten hier veel mensen met een scherpe blik, die zien meer dan 1 paar commentatoren in een studio. Als er een val is, een dubieuze sprint, keuzes van ploegleiders, selectiebeleid, nieuw materiaal, noem maar op, dan wordt dat hier kritisch besproken. En nog steeds levert mij dat allerlei nieuwe inzichten op.
Von Kármán 13 juni 2016 09:20
Ik hemel graag Maas van Beek op. Froome wint deze Dauphiné ook door zijn prOvals, dat geeft 10% meer vermogen. Ga naar mijn site, de prijzen zijn ongelofelijk
Michael B* 13 juni 2016 09:40
Vooral lid geworden om de buitenwereld kennis te laten maken met de omerta. Zal een jaar of 12 geleden zijn. Nog de tijd dat iedere grote amateurkoers hier op het forum werd besproken. Alle favorieten voor de ronde van Zuid Holland in december al werden besprokenspinning smiley sticking its tongue out. In het verleden op dit forum vooral de klokkenluider van de dopinggebruikers binnen het Nederlandse wielrennen geweest. Was de eerste met inside informatie over het wel en wee van de Rabobank ploeg (heb alles onder mijn neus zien gebeuren). Helaas heeft mij dat een paar keer een bann opgeleverd. Verhuizen naar een andere woning voor een nieuw ip adres bracht uitkomst. Van dichtbij meegemaakt hoe middelmatige renners door een lading epo spontaan veranderde in straaljagers . Mede daardoor bij de junioren en in de belofte categorie heel wat overwinningen verloren. En ja, dat profcontract ook.

Heel wat leuke discussies hier op het forum gehad met bijvoorbeeld Egon van Kessel, die maar bleef volhouden dat er bij de Rabobank geen doping werd gebruikt. Of prikkers die beweerde dat epo geen effect heeft, placebo is.

Nu 10 jaar later blijk ik achteraf in die periode nog behoorlijk mild geweest te zijngrinning smiley

Tegenwoordig ben ik een stuk gematigder in mijn 'doping' commentaar, dat profs massaal gepakt hebben, of nog steeds pakken boeit mij een stuk minder, prof word ik toch niet meer. Ik heb meer moeite met die zogenaamde profs die met allerlei dopingmiddelen bij de amateurs het spelletje verknallen. Kan af en toe nog behoorlijk uit met slof schieten als een Nederlandse prof door stom koersinzicht of valpartijen weer een koers naar de vaantjes helpt.

Favorieten gespreksonderwerpen in willekeurige volgorde: Robert Gesink, Laurens ten Dam, Louis Delaye.

Mede door mijn bann heb ik in de loop van de jaren verschillende namen gehad:
Lange tijd onder de naam Giant gepost tot dat er meerdere waren die onder die naam begonnen te posten.



3 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 09:49 door Michael B*.
Luijt 13 juni 2016 09:54
Sinds 2005 (of zo) aanwezig. Eerst volgde ik alleen discussies omdat ik de kat uit de boom wilde kijken en inloggen ook technisch voor mij een grote horde was.

Een tijdje afwezig geweest vanwege teveel verwensingen naar m'n hoofd en dat van bepaalde anderen die ik hoog had zitten.

Thans weer aanwezig om de eigen geest te scherpen en die van bepaalde anderen.

Groet, Luijt
Cyclad 13 juni 2016 09:57
Wie is Louis Delaye?
Cyclad 13 juni 2016 09:59
Ik ben overigens gaan prikken omdat ik van wielrennen en het praten over wielrennen houd. Niets meer en niets minder.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 10:00 door Cyclad.
Luijt 13 juni 2016 09:59
Columbus SLX 13 juni 2016 10:11
Deels discussies, deel de grotere wedstrijden, en dan niet zozeer de verslagen, maar de vooruitblik wordt altijd heel mooi verzorgd: zijn prikkers die er aardigheid in hebben heel mooi de rit te laten zien, de beklimmingen, de klassementen, meestal nog een mooie foto van de dag ervoor. Geniet ik altijd erg van. En laag drempelig om af en toe 5 minuten of zo, even de stress kwijt te raken van m'n normale werk.
El Chaba 13 juni 2016 10:16
Je hebt destijds op het oude prikbord een ban gekregen vanwege je onwelvoeglijk en grof taalgebruik en niet vanwege de inhoud.
Net zoals je hier in het begin ook een ban gekregen hebt toen je begon te posten onder de naam Blue en je ronduit schandalige dingen schreef over Gesink en zijn vrouw.
Dat is dus de enige reden dat je je misselijk makende gedrag enigszins hebt aangepast.
Michael B* 13 juni 2016 10:25
Cyclad Schreef:
-------------------------------------------------------
> Wie is Louis Delaye?

Louis Delahayetongue sticking out smiley Dat is die halvegare trainer van Lotto Jumbo die 10 jaar de tijd nodig heeft gehad om er eindelijk achter te komen hoe een hoogtestage werkt. Overigens was Louis Delahaye voorheen al de trainer van de Rabobank en Belkin.

@El Chaba
Commentaar over zijn vrouw was alleen maar positief bedoeld. De insteek van mijn post was dat veel privé ellende had kunnen voorkomen als Gesink de eeuwige vrijgezel was geweest. Een sportcarrière duurt helaas maar kort. Op de een of andere manier heeft Gesink alles in die periode maar moeilijk kunnen verwerken. Moeilijk te zeggen of dat zijn weerslag heeft gehad op het ontstaan van zijn hartproblemen. Daar mag een cardioloog over oordelen.

Bij bepaalde Nederlandse renners zie je helaas dat ze na het krijgen van kinderen een pak minder gaan rijden. In de afdaling net wat minder zeker zijn dan voorheen.(Gesink,Kruiswijk en Ten Dam). Lijkt wel of dat ze er op bepaalde moment net wat minder bij zijn, dan heb ik het over oplettendheidcool smiley. Je gaat bijna denken dat Kruiswijk daardoor op zijn muil is gegaan in de Giro. De andere categorie is die van videutje kijken met het meisje. In de winter veel te bonje maakt (overgewicht). Wat dat betreft zijn Johhny Hoogerland en Lars Boom daar het beste voorbeeld van.

Lance Armstrong was een stuk radicaler. Die dumpte de ene chick voor de ander omdat hij van mening was dat het ten koste ging van de Tour. Bracht zijn kinderen onder bij een paar nannies en ging alleen voor de benefits.



2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 10:47 door Michael B*.
Cyclad 13 juni 2016 10:30
Aldus de zeer subjectieve Michael B.
De man heet Delahaye. Vandaar mijn vraag.
Volgerd 13 juni 2016 10:31
Hoe vaak heb je inmiddels moeten verhuizen, de laatste 12 jaar?
Walnoot 13 juni 2016 11:03
Omdat het in 1995 ofzo nog lastig was om nieuws te vinden over wielrennen. En er in de tijd nog veel mensen uit het amateurwereldje met verstand van zaken rondliepen. Niet alleen halve garen zoals Michael B. met het klokkenluiderssyndroom. En omdat ik hard kon lachen om trolletjes van het kaliber Espen Braven. Dat was nog eens wat anders dan wat we nu hebben. Intussen ben ik hier nog omdat ik me op mijn werk vaak verveel.
Michael B* 13 juni 2016 11:12
Die Espen Braven dat was wat. Daar zat werkelijk geen gefundeerde mening achter. Compleet dubbelgelegen over de vele foto's die hij postte. Benieuwd waar hij is gebleven. Toevallig ook een bann gekregen?

@Volgerd
Ben de afgelopen 12 jaar een 7tal keer verhuist. Voor studie en werk zo'n beetje overal in alle hoeken van Nederland gewoond.

Al stoor ik mij de laatste jaren wel aan forumleden die net doen of dat ze de wijsheid in pacht hebben terwijl ze zelf nog nooit een fiets hebben aangeraakt, laat staan actief op hoog niveau (elite amateurs) aan wedstrijden hebben deelgenomen. Komen ze weer met de meest kromme analyses over tactiek en zo. Vooral gezien tijdens de laatste Giro. Met name hoe Lotto Jumbo een Steven Kruiswijk beter hadden kunnen helpen in de Giro.



2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 11:18 door Michael B*.
merijntje mortirolo 13 juni 2016 11:13
Quote
Arsimo
Gekozen voor overig: "Lekker ouwehoeren over wielrennen met andere liefhebbers". Alle andere redenen opgenoemd tellen ook mee, maar een virtueel wielercafe was simpelweg de belangrijkste reden.

Niet gestemd, maar das logisch. Wat Arsimo (van wie ik bij zijn vorige 'nick' altijd dacht dat het een pseudoniem was dat refereerde aan Kardinaal Simonis (weet ik veel hoe zo een carnavaleske clown met zijn voornaam heet (even opgezocht: Adrianus, nog best 'close' smiling smiley ))) zegt.

Net als vele anderen kwam ik hier vroeger vooral voor de koersupdates, later werd ik de etter die ik nu, hier althans, nog maar ten dele en sporadisch ben.

Ik kwam hier, kdenk in 2002 (of wassut 2001?), redelijk rustig binnen, de kat enigszins uit de boom kijkend, redelijk ingetogen en weinig postend, om vervolgens zo langzaamaan vooral de door mij verachte Lance Armstrong tot spil der discussies te maken. Provocerend (als in: net even die woorden kiezen die mensen 'pijn' doen) als een hedendaagse Michael B. worstelde ik mij door meesterlijke ruzies met met name PietvZ., Smash en Gijsje heen. CHOTmiljaar wat kon ik daarvan genieten! Van anderen kreeg ik zelfs doodsbedreigingen in mijn inbox. Af en toe ook steunbetuigingen, trouwens. Die waren minder interessant.

Dan was er nog ene Lucas die ik ook graag etterde: Kerristus dat was ook even een felle periode. Hi hi. Ha ha. Fuck you, Luuk!

Maar goed, een mens wordt milder, naar het schijnt. Die Lucas zie ik op twee mensen na als mijn beste 'mattie' en PietvZ en ik leven in grote vrede. We lijken best wat op elkaar, alleen over het supporteren van bepaalde renners zullen we het nooit eens worden. 'Smash' zie ik af en toe 'ergens' voorbij komen: we laten elkaar met rust. Gijsje is helaas uit mijn leven verdwenen, je weet maar nooit wat er tussen ons voor moois had kunnen opbloeien... (Alhoewel, tis wel een Limbo).

Naast een wielercafé is dit een soort dorpsplein: je vindt er van alles wat. Oude mensen, jonge mensen, kindertjes, pubers, gezellig gekeuvel, ruzies en rotzooi.

HUP wielerprikbord!



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 11:21 door merijntje mortirolo.
Cyclad 13 juni 2016 11:16
Mis jij Steluta ook nog steeds? Ik wel, soms.
merijntje mortirolo 13 juni 2016 11:21
-
<3 Steluta <3
Wel degelijk. Zij en QueenIrene waren wel mijn grootste virtuele 'matties, toentertijd (Toch weer die vrouwen hè?!) Ik ben er alleen nooit achtergekomen of ze nu 'een beetje lekker' was. winking smiley
Clavan 13 juni 2016 11:21
Ik kwam hier binnen als een jonge god. En eigenlijk ben ik dat nog steeds.
Linkebal 13 juni 2016 11:24
Ik kwam hier zo'n 15 jaar geleden voor het eerst, onder een andere naam. In de tijd van Kenner (Gerrie Knetemann), Leon (toen al), Leon van Bon en de onvergetelijke Oege Hiddema. Daarna jarenlang weg geweest, totdat ik me een week voor de sluiting weer eens aanmeldde op het oude prikbord. Daarna direct meegegaan naar dit nieuwe prikbord.

Ik doe het vooral voor de combinatie van nieuws en er meteen slap over kunnen ouwehoeren met gelijk gestemden.
Luijt 13 juni 2016 11:26
Oege Hiddema, PietvZ, leuk om die namen weer eens voorbij te zien komen. Ik was ze vergeten.
Linkebal 13 juni 2016 11:30
Wat een held was die man. Overdag gewoon werken, maar alsnog een aantal trainingskilometers draaien waar menig prof niet aan zal komen.
merijntje mortirolo 13 juni 2016 11:32
-
Yeah: Oege. Legendarisch. Ik herinner me de übersympathieke en altijd goed bedoelde reacties van Knetemann op Oeges aantal uren (zo een 23 per dag, geloof ik) op de rollers.

Wat ik trouwens ook grappig vind is dat bijvoorbeeld Robert Gesink en Huub Duijn mij 'kenden,' voordat ik ooit van hen gehoord had. Maar goed, dawwas vroegah, de profs komen hier niet, geloof ik. En das maar goed ook: kunnen we ze 'lekker' afkraken.

Wat was jouw 'nick,' toen, Linkebal? Hebben wij ook ruzie gemaakt? smiling bouncing smiley
ton duk 13 juni 2016 11:34
Michael B* Schreef:
-------------------------------------------------------
>
> Bij bepaalde Nederlandse renners zie je helaas
> dat ze na het krijgen van kinderen een pak minder
> gaan rijden. In de afdaling net wat minder zeker
> zijn dan voorheen.(Gesink,Kruiswijk en Ten Dam).

Geldt gewoon voor alle bepaalde renners

De andere categorie is die van videutje
> kijken met het meisje. In de winter veel te bonje
> maakt (overgewicht). Wat dat betreft zijn Johhny
> Hoogerland en Lars Boom daar het beste voorbeeld
> van.

Hoogerland reed zijn beste seizoenen met /dankzij Muze Ilse aan zijn zijde...
gr
Linkebal 13 juni 2016 11:38
Zat er toen onder mijn eigen naam. Nog onwetend dat dat niet zo handig is op internet grinning smiley Ik zal een jaar of 14/15 geweest zijn. Als ik nu mijn naam intyp bij Google krijg ik nog steeds prikborddiscussies van 15 jaar geleden voor me. Net als toekomstige werkgevers trouwens grinning smiley
Linkebal 13 juni 2016 11:46
Even voor mijn informatie, wat is je echte naam dan? Je zit altijd zo geheimzinnig te doen dat je betrokken was bij de Raboploeg vroeger...
pirke 13 juni 2016 12:01
eerst een paar jaar gelezen, toen een gebruikersnaam aangemaakt en af en toe iets gepost. prima informatief en opiniërend forum dit, al mogen de persoonlijke steken onder en boven water en jij-bakken van mij wel wat minder.
Massimo 13 juni 2016 12:08
De prikpagina heb ik leren kennen omdat ik, volgens mij, toentertijd op zoek was naar informatie voor een Tourspelletje. Eigenlijk nooit meer vertrokken sindsdien. Eindelijk een plek waar gedetailleerde informatie over profkoersen werd gegeven en besproken. Leuke types leren kennen en tot twee keer toe een Girovakantie in Italië met een aantal prikkers. En dan natuurlijk nog de Prikmavera, initiatief van De Kaasploeg, en uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. En verder heb ik nog leuke herinneringen aan figuren als Lagewier, waarvan ik op een gegeven dag een mail ontving met de mededeling dat hij even bij mij langskwam voor een biertje, woonde in de buurt en hij wilde zijn verhaal kwijt. Prima kerel, ondanks zijn gedrag op de prik af en toe. Dit jaar ben ik wat minder actief op de prik, wegens allerlei beslommeringen, lees echter alles wel, want deze pagina is, zoals de topictitel al vermeldt, een toegevoegde waarde.
Eindhovuh 13 juni 2016 12:10
Ik zit vanaf 2004/2005 ongeveer op het prikbord.
Ben zeker geen kenner, volg en spreek wat mensen en vind het vooral leuk om over wielrennen te ouwehoeren.
En een goede discussie brengt wat beleven in de brouwerij. Ik vind het vooral mooi(en soms onbegrijpelijk) om te zien hoe sommige mensen dingen compleet anders kunnen zien, ervaren of interpreteren.

Het prikbord is onderdeel van mijn internetgedrag.
Goozzer 13 juni 2016 13:26
Heb jij tegenwoordig nog groene vingers eigenlijk?
Rudy t. 13 juni 2016 13:50
Ik keek eens in de internet geschiedenis van odt om te zien welke porno sites hij allemaal bekeek en toen zag ik deze er ook tussen staan. Tegenwoordig kom ik vooral voor de analyses van andere Peter.
Bromertà 13 juni 2016 14:05
Het was tijdens de zero zero zero affaire dat ik met mijn middelste naam verscheen. Meteen werd ik voor iemand anders aangezien. Hè? Welk een wonderlijke wereld was dit nou weer? Het kwam nooit meer goed. Mijn dwarse mening, mijn idiosyncrasie werd niet in dank afgenomen, dus brom ik mij met klein verzet tot ik boven kom, want daar moet ik wezen, voor 't uitzicht en om de dwaas op de heuvel te spreken, uiteraard.

Ergens tussen schoonheid en bedrog ligt het wielerlandschap. Ik kan er uren naar kijken, dan gaat de stekker van verbondenheid eruit, om daarna opgeladen eventueel een beetje na te kaarten. Soms of is 't vaak vergrijp ik me aan cijfers, nou en?
Tinuz 13 juni 2016 14:23
Ik weet niet precies hoe lang het wielrennen prikbord bestaat, maar ik meen mij te herinneren dat mijn eerste bezoek zover teruggaat als het jaar 2000.
Toen was het nog erg marginaal en tamelijk chaotisch, maar Cyclad was er al wel, herinner ik me. In al de tussentijd ben ik ook jaren weggebleven.
De middeleeuwen van het prikbord heb ik bijvoorbeeld niet meegemaakt.

Het prikbord heeft zich wel ontwikkeld, met hier en daar een echte kenner, zoals Cecchini, en overzichtelijke wedstrijdtopics en news-items en daaropvolgende discussies.
Slimmerd 13 juni 2016 14:24
Via via in aanraking gekomen met het prikbord, vooral geïnteresseerd in de wedstrijdverslagen aan het begin en ook zeker niet te beroerd zelf de nodige informatie te verschaffen.
Eindhovuh 13 juni 2016 14:37
Spaak, kan jij eens een top 100 maken van alle prikkers op basis van aantal posts?
Gewoon benieuwd.
Arsimo 13 juni 2016 14:45
Posten er wel 100 verschillenden? Zelfs aan de VSS doen er lang geen 100 mee, ook niet in het begin van het seizoen? Nu weet ik dat regulieren zijn die niet aan VSS meedoen, maar dat zijn enkelingen volgens mij (Goozer, Andere Peter, meer?)
Brieske 13 juni 2016 14:46
VSS is voor sukkels. Dus idd vreemd dat ik niet mee doe...

Groet
Slimmerd 13 juni 2016 14:48
2014 106 unieke deelnemers bij de VSS, 2015 waren dat er 87 en de teller staat in 2016 op 72.
Von Kármán 13 juni 2016 15:51
Om nog wat te stijgen in de top 100.
PVW 13 juni 2016 16:11
Doe ik ook niet aan mee. Maar er zit er vast wel een tussen met een dubbele pricknick
Inigo 13 juni 2016 16:16
Wat een verzameling sentimentele lullen hier. Daar kom ik voor!
Rudy t. 13 juni 2016 16:27
Ja merijntje en Michael b...
Luijt 13 juni 2016 17:01
Ik niet. Ik wil t niet weten. Doet afbreuk aan de mythe van het prikbord.
Beter blijf je toch gissen hoe vaak men dit prikbord frequenteert, hoe prikkers er uit zien, hoe oud ze zijn. Ik vond dit topic al op het randje.

Had ik ook al bij die Prikmavera. Gezichten bij de namen is niet altijd een voordeel. Hoewel: weet nog dat Mathijske (waar is hij toch gebleven?) vlak voordat hij gelost werd op de op de Holterberg tegen me zei: "Hee, ben jij nou Luijt; ik had je heel anders voorgesteld. Veel ouder en met een baard."
Luijt 13 juni 2016 17:02
Ik kan het niet opbrengen om steeds maar weer al die namen in te vullen. Wil wel, maar lukt niet. Ik vul er ieder jaar 1 in geloof ik.
Michael B* 13 juni 2016 17:32
Prikmavera helaas nooit aan kunnen meedoen terwijl ik daar toch een tijdje vlak in de buurt heb gewoond. Ene jaar in de lappenmand, andere jaar vond ik het nodig om nog ff juist dat weekend een paar echte wedstrijden te rijden. Weer een ander jaar moest ik verplicht op vakantie met wat nu is mijn ex.
Brieske 13 juni 2016 19:15
Luuc Hutten aan de start van de Prikmavera? Dat zou na Gerben Löwik de beste ooit zijn.

Groet
Brieske 13 juni 2016 19:17
Mathijske post hier nog dagelijks hoor, de gek! Zelfs in dit topic.
Ik had je overigens ook ouder verwacht, maar je was lang, knap en atletisch. En dronk bier tijdens de koers.

Groet



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 20:36 door Brieske.
JW 13 juni 2016 19:18
Ik kom hier al heel wat jaren omdat ik het leuk vind om over de wielersport te ouwehoeren.

Voor info over de koersen etc. kijk ik ook wel op WF, maar de discussies daar vind ik helemaal niks. Vooral dat je niet rechtstreeks op een opmerking van een ander kunt reageren.

Soms maak ik me wel eens wat zorgen over de huidige tendens om sociale media vooral te gebruiken voor vuil spuien. Of voor op grove manier afkeer te uiten richting andere meningen. Gelukkig valt dat hier nog steeds mee, mede dankzij goed beheer.
Als ik dit topic zo doorlees word ik vooral getroffen door een hele reeks illustere namen die in de loop der jaren dit prikbord bevolkten. Lagewier, EspenBraven, enz enz., heel veel. Met wie ik het soms volledig oneens was, maar daarom niet minder interessant voor de diversiteit
Juist die diversiteit maakt m.i. dit prikbord interessant.
Linkebal 13 juni 2016 19:45
veluweracer 13 juni 2016 19:51
Door deze site kan ik op het werk een beetje meelullen over de koers.
PVW 13 juni 2016 20:16
Hihi ja wat kunnen mensen soms toch verschillend zijn he. George Bush is ook helemaal uitvergaderd.
PVW 13 juni 2016 20:20
Bij mij precies andersom. Ik kan op het werk niet meer mee praten door dit prikbord. Ben daar al blij als ze van Froome hebben gehoord.

Maar wie weet waar jij werkt. Misschien wel LTJ, dan kun je ze misschien soms nog wat tips geven hot smiley



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/06/2016 20:20 door PVW.
Michael B. 13 juni 2016 22:26
PVW Schreef:
-------------------------------------------------------
> Hihi ja wat kunnen mensen soms toch verschillend
> zijn he. George Bush is ook helemaal uitvergaderd.

Nee hoor, ik post tegenwoordig onder de naam Michael Bgrinning smiley
diravi 14 juni 2016 05:15
Ik hou vooral van de foto's van valpartijen.
Dit Rit Naar Bordeaux 14 juni 2016 07:44
Ik kom hier voor de discussie, maar vooral voor de duiding en de kleine weetjes in de categorie: Wat heeft Mollema gisteren gegeten, waardoor hij ziek is geworden? Of hoe heette de hond van Valverde voordat hij Piti had?

Wat ik mis in de discussie: waar moet dit prikbord heen? Wat willen we meer zien en moeten we gaan flyeren voor meer naamsbekendheid?
Luijt 14 juni 2016 07:52
Ik vond "Die rit naar Bordeaux" leuker dan "Dit rit naar Bordeaux".
Dit Rit Naar Bordeaux 14 juni 2016 09:15
Ja, dat mag nog wel veranderd worden, maar na eerdere halfslachtige pogingen heb ik het maar opgegeven en zie ik het als fact of life.

Die Rit Naar Bordeaux is een verwijzing naar mijn eerste wielerherinnering: de overwinning van Rob Harmeling in een toerrit naar Bordeaux. Prikte eerder daarom wel eens onder de naam Rob Harmeling, maar dat kon hij begrijpelijk niet zo waarderen: hij werd er op aangesproken..
El Mik 14 juni 2016 09:34
Kom hier om een leuke vrouw te vinden, het is na al die jaren nog niet gelukt hier. Misschien moet ik eens op andere sites kijken?
Spaak 14 juni 2016 10:00
Sure. Hier is ie:

1 Slimmerd 5802
2 El Chaba 4786
3 JW 3852
4 lodjan 3362
5 Walnoot 1949
6 Sub Culture 1773
7 ton duk 1720
8 Andere Peter 1557
9 Prikdude 1523
10 cyclingfreakske 1429
11 Rudy t. 1382
12 Velodroom 1335
13 Cyclad 1291
14 Arsimo 1261
15 Blueprint 1260
16 Eindhovuh 1183
17 Massimo 1146
18 Leon 1144
19 rustdag 1103
20 Cecchini 959
21 Pyama 927
22 Tinuz 920
23 Bromertà 882
24 El Mik 855
25 merijntje mortirolo 847
26 Linkebal 845
27 malheur 818
28 Carlos Danger 809
29 Brieske 798
30 Anony 741
31 Goozzer 718
32 sijbriskie 670
33 MarcoV 665
34 zumsteg 665
35 Heisenberg 635
36 Snorfietser 589
37 D. Marrage 569
38 Quarantanove 552
39 Sticky Bottle 549
40 Eazster 543
41 Lucho Herrera 541
42 Michael B. 518
43 veluweracer 518
44 Curzio 504
45 predator 503
46 Eddy Veen 500
47 Ron Meijers 496
48 Luijt 491
49 PVW 463
50 Shinzawai 394
51 Hoentie 391
52 Koppi 371
53 shake 365
54 Ben 313
55 Sehnsucht 306
56 Erik S. 271
57 Michael B* 264
58 AK 261
59 Kuiperberg 261
60 Clavan 258
61 Hangmat 236
62 Skiwifi Skaskippy 225
63 Zorro 222
64 Marcos 220
65 Fashionisto 215
66 Meneer 60% 214
67 Wanny 211
68 Dennis 206
69 Frederik D. 204
70 Nürburgring78 198
71 Inigo 194
72 GillesEmanuel 192
73 Ger 189
74 Spaak 184
75 bakfiets 175
76 diravi 175
77 Von Kármán 172
78 pirke 169
79 Kuiperinho 161
80 Arriere de la course 155
81 JvR 152
82 Westfalen 150
83 Hollo Retenstein 149
84 Abraham Olano 142
85 Olano 139
86 Jippie 138
87 Het Steile Stuk 134
88 tvm 134
89 Vittal 120
90 Skippy 119
91 Duh 108
92 valse trage 105
93 Cyclinfo 103
94 Hadschieff 103
95 Vortax 98
96 Mic_B 97
97 TdJ 97
98 Miquel1983 95
99 avhhsc 94
100 WindVlaag 91
merijntje mortirolo 14 juni 2016 10:06
Eindhovuh 14 juni 2016 10:09
thumbs up

De nr 100 dus nog gewoon meer dan 90 posts!
Drukker prikbord dan ik dacht! En sommigen prikken meer of juist minder dan ik dacht.
Eindhovuh 14 juni 2016 10:11
Waar is Blueprint eigenlijk gebleven?
Brieske 14 juni 2016 10:12
Op plek 15.

Groet
Spaak 14 juni 2016 10:24
Ja. Nog ter aanvulling: er zijn in totaal 600 geregistreerde gebruikers waarvan er 400 meer dan 0 berichten hebben geplaatst, en ongeveer 250 meer dan 10.
Michael B* 14 juni 2016 10:29
Hoor eigenlijk op plek nummer 30 te staan:

Namelijk Michael B. & Michael B* opgeteld een totaal van 782.

Tevens nog een eervolle vermelding voor El Chaba, die mij linkt aan de naam Luuc Hutten terwijl daar geen account van is
ton duk 14 juni 2016 10:45
Luijt Schreef:
-------------------------------------------------------

> Had ik ook al bij die Prikmavera. Gezichten bij de
> namen is niet altijd een voordeel. Hoewel: weet
> nog dat Mathijske (waar is hij toch gebleven?)
> vlak voordat hij gelost werd op de op de
> Holterberg tegen me zei: "Hee, ben jij nou DUK
> ik had je heel anders voorgesteld. Veel jonger en
> zonder baard."
Columbus SLX 14 juni 2016 10:57
Linkebal Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ik kwam hier zo'n 15 jaar geleden voor het eerst,
> onder een andere naam. In de tijd van Kenner
> (Gerrie Knetemann),

Ik ben zonet voor de gein op het oude read only forum gaan zoeken naar de bijdragen van Kenner. En er zou eigenlijk iemand van ons al die oude posts van Gerrie Knetemann moeten verzamelen en er een nietje doorheen slaan. Gewoon voor het nageslacht zeg maar.

Zitten leuke dingen bij - vraagt iemand hoe je naven soepel kan laten lopen: schrijft hij "beetje spuug", vriendelijke groet Kenner (die er vroeger altijd een kogeltje uithaalde). Of neemt hij het op voor Remmert Wielinga... vriendelijke groet Kenner (die weet dat Joop Zoetemelk vroeger nooit voor iemand opzij ging).
Luijt 14 juni 2016 11:22
Nee die Mathijske, wiens door waarschijnlijk door drank en drugs vernevelde bijdragen het forum hier zo opleukten, die Mathijske, die is niet meer.
Luijt 14 juni 2016 11:24
Dat het een verwijzing was naar één van de gewonnen ritten naar Bordeaux was lag voor de hand. Nu weten dat het die van Rob Harmeling was.
Sjorsoll 14 juni 2016 14:20
Ik lees voornamelijk. Zo nu en dan zijn er periodes dat ik prik.
Maar voornamelijk kijken wat andere prikkers ''er'' van vinden.
Pyama 14 juni 2016 19:44
Wel flauw om de priks op het oude bord niet mee te tellen. Toen deed ik nog weleens een topic openen voordat die luilak mijn enige vermaak van de dag inpikte.
Pyama 14 juni 2016 19:46
Er prikt wel een vent met baard. Is dat wat voor je?
Slimmerd 14 juni 2016 22:26
Had je die in al je luiigheid zelf even moeten bijhouden natuurlijk, dan zou je er nu een kleine rekensom aan kunnen wagen.
PVW 15 juni 2016 07:00
62 Skiwifi Skaskippy 225

1 etappekoers vol gekalkt met doldwaas commentaar op het oog diep onder invloed van een verder nog onbekend verdovend middel. Indrukwekkend grinning smiley
Luijt 15 juni 2016 08:14
Ja Columbus, het verzamelde werk van Kenner. Dat zou leu leuk zijn.
merijntje mortirolo 15 juni 2016 08:58
Haa! Ik was al aan het zoeken naar Prikdudes andere alias. Thanks. grinning smiley
merijntje mortirolo 15 juni 2016 09:00
Ik heb ergens heel wat verzameld, zal later vandaag eens zoeken.
merijntje mortirolo 15 juni 2016 12:52
kMoet nog veel meer 'gewone' quotes hebben, die ik in 2004 eens opzocht, maar hier alvast wat 'Kenner'-onderschriften. Voor degenen met veel tijd, pluk ze hier maar vandaan en maak er een bloemlezing van: [wielrennen-archief.startpagina.nl]


Mvrgr,

Kenner (die nooit de huid verkocht heeft voordat de regenboog-beer geschoten was...)

Mvrgr,

Kenner (die ook wel weet dat een wiel rond is en ook weet dat in principe een wiel net zo hard

vooruit als achteruit kan rollen...)

Mvrgr,

Kenner (die zich, als het tenminste goed was, op de racefiets het beste voelde)

Mvrgr,

Kenner (die in het wiel nog met z'n smoel in de wind reed...)

Mvrgr,

Kenner (die vandaag nog met z'n hol open gezeten heeft en zichzelf realiseert dat hoe meer je

weet, des te vaker dingen zich herhalen en dat er steeds meer dingen bij komen die zelfs een

kenner nog niet weet...)
Luijt 15 juni 2016 15:45
Mvrgr,

Kenner (die vandaag nog met z'n hol open gezeten heeft en zichzelf realiseert dat hoe meer je

weet, des te vaker dingen zich herhalen en dat er steeds meer dingen bij komen die zelfs een

kenner nog niet weet...)

Haha
zumsteg 17 juni 2016 16:36
Kom 'hier' sinds de winter van 2002/2003 toen ik op zoek was naar informatie over la Marmotte. Daarvoor is/was dit niet het juiste adres, de toerfietsers, Oege Hiddema voorop, werden aardig belachelijk gemaakt door de prikkers, ook door Kenner (heb daar nog een discussie met hem over gehad, hij heette ook Suske toch?). Toch ben ik blijven hangen voor de visies van anderen, inside informatie (helaas steeds minder), uitslagen, nieuws en spelletjes.

Het is wel jammer dat er steeds minder activiteit is, ook al is het slechts het copy-pasten van nieuws en uitslagen is van andere sites. Het is wel overzichtelijk om alles bij elkaar te hebben en dat er een prikker-filter overheen is gegaan.

Ik heb sinds 2002 minder actieve periodes gehad maar het grootste deel van de tijd lees ik bijna alles.

Afgelopen najaar zelfs op mijn eerste Prikmavera geweest, de beruchte Prikmavera's met koers op de Holterberg heb ik helaas altijd moeten missen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen