Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Oorstje Gesink interview Dione

Gepost door Rafael 
Rafael 13 juli 2015 22:43
Wie zit daar in zijn oor te fluisteren? [nos.nl]
Eindhovuh 13 juli 2015 22:52
Ben jij niet helemaal helder?
Rafael 13 juli 2015 23:30
Rechteroor, op 0:05
Andere Peter 14 juli 2015 01:01
Ja duidelijk. Jij hebt het nu ontdekt. Gesink heeft een souffleur. Bij Lotto-Jumbo is een souffleur verplicht voor alle renners die zijn gezakt voor hun mediatraining. Die souffleur is een uitvinding uit de theaterwereld en vertelt de renner wat hij moet antwoorden op de doortastende strikvragen van Dione. Alle grote ploegen hebben trouwens een team van souffleurs. Die van Tinkoff gaan in de winter altijd met de renners paintballen en bungeejumpen. Die van Sky slapen in een tent (niet helemaal duidelijk is waarom). Bij Astana doet Vinokourov het souffleren zelf. Mede omdat de Astana-souffleurs altijd zo druk zijn met het naar de koers meenemen van geheime koelkasten (niet helemaal duidelijk is waarom). Boom en Mollema zijn bij Belkin weggegaan omdat ze zo nodig zelf wilden bepalen wat ze antwoorden in interviews. Maar zo'n Gesink, met zijn vele mentale zwakten, die vaart er duidelijk wel bij. Scherp opgemerkt van je. Blijf goed kijken.
veluweracer 14 juli 2015 02:59
Maar Boom tekende dus toch bij Astana ondanks dat hij wist dat hij ook nu weer tijdens interviews een hand in zijn reet zou hebben en uit zijn mond de stem van Vinokourov zou horen? Het blijft een aparte kerel.
Koppi 14 juli 2015 08:40
Zeg Thijs, hou daar nou eens mee op!
Humor heeft hij wel, die souffleur. Op de vraag van Dione 'Bram Tankink heeft last van een derde bal, heb jij die wel eens gehad?' volgt meteen het antwoord: 'Niet die van Bram, nee.'
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen