Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Poels

Gepost door Luijt 
Luijt 04 februari 2016 20:31
Poels heeft deze winter hard getraind, aldus de ploegleiding van Sky. En zie daar, hij wint zelfs een tijdrit.

Toch vinden ze bij Sky (waarschijnlijk terecht) dat hij de koers niet kan dragen en zal hij niet uitgroeien tot kopman daar. Bij Giant of Lotto Soudal zou die jongen toch veel meer kans maken op een hoofdrol dan bij Sky? Waarom vertrekt ie niet? Over drie jaar zijn z'n kansen voorbij. Of weet ie het zelf ook?

Groet, Luijt
Linkebal 04 februari 2016 20:36
Het is toch perfect zo: knechten in de grote rondes, zelf kopman spelen in de kleinere rondes, riant salaris, goede faciliteiten, niet tégen Sky hoeven rijden.
Tinuz 04 februari 2016 20:46
Poels is nu niet echt een leiderstype gebleken, en bovendien kenmerkt zijn carriere tot nu toe wisselvalligheid.
Eddy Veen 04 februari 2016 21:38
Als het Poels in de Tour een keertje lukt om Froome te lossen, zoals die dat bij Wiggins deed, kan hij het jaar daarop het kopmanschap opeisenwinking smiley
Brieske 04 februari 2016 22:37
Het talent van Poels rendeert het best een team als Sky.
Die weten er alles uit te halen, echt alles. Dat lukt de meeste ploegen niet.
Daarnaast lijkt Wout me iemand die het best vanuit de luwte presteert, maar das vooral mijn gevoel.

Niemand verder opgevallen hoe dun Poels is geworden sinds hij bij Sky rijdt en dus kennelijk aan de DeltaG zit.
Ketonen, iemand nog nieuws over het middel wat, ik geloof Aspen, wou commercialiseren tegen het eind van 2015.

Groet
Tinuz 04 februari 2016 22:54
Ketonen moeten worden verboden, maar W. Poels was altijd al een spijker op de fiets.
Arsimo 04 februari 2016 22:59
Moeten ze met dat soort grappen (ketonen etc) niet uitkijken met Poels? Hij heeft toch geen twee perfect werkende nieren meer? Of is dat uiteindelijk toch helemaal hersteld?
cyclingfreakske 07 februari 2016 15:46
Poels kan zich het beste manifesteren richting mede-kopmanschap in de kleinere rondes. In het verleden kon je al zien dat hij daar vaker mooie prestaties neerzet, en nu blijkt dat ook.
Zoals iemand aanhaalde zit hij het beste bij Sky. Voor het type renner dat hij is, kan hij eindelijk echt rendement gaan halen uit zijn carriere, maar dan niet op het grote rondewerk, wel eerder het kleinere zoals ik in een ander topic al aanhaalde. Wel in grote rondes hier en daar een ritje kapen, moet hij zeker kunnen.
Luijt 08 februari 2016 15:05
Inmiddels heeft onze Limburgse vriend de ronde zelfs gewonnen en dringt de vraag of hij bij Sky moet blijven zich nog meer op.
Ik zeg: vertrek Poels als je echt wat wil.
cyclingfreakske 08 februari 2016 16:34
zou een domme beslissing zijn.
Lotto ? te weinig kansen, te weinig team voor zijn capaciteiten te ondersteunen, en daar zit ene Wellens en Benoot stevig in de weg.Lefevre zijn ploeg ? te weinig kansen, en vooral in een gedwongen rol rijden.
Een Frans team ? die amateurs qua structuur kan hij missen en hij zal er niet echt groeien. verder zitten daar ook weer andere favorieten in de weg.
Movistar en Katoesja ? teveel volk en beter gespecialiseerd in dezelfde richting.... word knechten. niet dus.
Astana ? Westra zijn frustraties zeggen genoeg, Boom die steeds minder en minder onder die vlag presteert (motivatieprobleem??)... nope, word niets.

Sky is puur sportief de beste optie, en financieel zeker.
hij zit op een leeftijd van de laatste kans dat hij zijn ambitie kan waarmaken, en bij Sky lukt zo te zien al vroeg, waar het elders niet ging.
SKY heeft enkele grote ronderenners, maar zijn wel wat volk kwijt die de dienst uitmaken in het kleinere rondewerk. Met Poels hebben ze nu iemand die zowel diep in de finale ondersteuning kan geven, alsook winnen. meestal is het of het ene, of het andere.
Stel dat hij daar nu een schitterend jaar rijd of een knappe SKY periode, de opties voor meer liggen open en hij is zeker van nog zeker 5 jaartjes op topniveau riching einde carriere..

nope... SKY is echt de beste keuze voor hem,
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen