Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

51st Tirreno - Adriatico (2.UWT) etappe 7 (ITT) » San Benedetto del Tronto › San Benedetto del Tronto (10k)

Gepost door Cecchini 
Cecchini 14 maart 2016 22:50


Algemeen klassement voor de afsluitende tijdrit

1 Van Avermaet 20:30:43
2 Stybar 0:07
3 Sagan 0:08
4JungelsBob0:21
5 Brambilla ,,
6 PinotThibaut 0:28
7 Reichenbach ,,
8 Kreuziger 0:30
9 Kwiatkowski 0:31
10 Nibali 0:34
11 Fuglsang ,,
12 Mollema 0:36
13 Moreno D. ,,
14 Poels 0:40
15 Kennaugh ,,
16 Yates Adam 0:44
17 Valverde 0:48
18 Puccio 0:56
19 Bakelants 0:57
20 Caruso D.0:58

Winnaar van gisteren

Cecchini 14 maart 2016 22:58
Uitslag vorig jaar (zelfde parcours)

1 CancellaraFabian11:23
2 MaloriAdriano 0:04
3 KiryienkaVasil 0:09
4 CastroviejoJonathan 0:12
5 BodnarMaciej 0:16
6 HepburnMichael,,
7 NavardauskasRamunas 0:17
8 CummingsStephen 0:23
9 AmadorAndrey 0:25
10Boasson HagenEdvald0:26
11Van AvermaetGreg 0:27
12 IrizarMarkel ,,
13Juul-JensenChristopher 0:30
14 Devolder Stijn ,,
15 SiutsouKanstantsin 0:31
16 ContadorAlberto ,,
17 NibaliVincenzo 0:32
18 SergentJesse ,,
19 PinotThibaut 0:33
20 OssDaniel ,,


Kortom dat mag van Avermaet niet meer verspelen.
Sehnsucht 14 maart 2016 23:01
Cecchini Schreef:
-------------------------------------------------------

> Kortom dat mag van Avermaet niet meer verspelen.

Lekker WT punten pakken voor de Belgen. Dat wordt een dikke WK ploeg.
Slimmerd 14 maart 2016 23:06
Dikker dan negen zal die niet worden, nu nog een topsprinter opleiden in no-time
Anony 15 maart 2016 01:37
Tijdrit van je leven Greg, c'mon!
Sehnsucht 15 maart 2016 06:42
Quote

10 kilometer van eeuwige roem in Tirreno-Adriatico: Wat zijn de kansen van Avermaet?

Greg Van Avermaet krijgt straks een om 15u46 in San Benedetto del Tronto een unieke kans om Tirreno-Adriatico op zijn naam te schrijven en zo in de voetsporen te treden van Nairo Quintana, Alberto Contador en Vicenzo Nibali. Maar hoe staan de kansen er voor van onze landgenoot voor? Wie zijn Van Avermaets belangrijkste belagers? En wat staat er allemaal op het spel?

Wat voor een parcours treft Van Avermaet straks?

Het parcours van de individuele tijdrit is exacht 10,05 kilometer lang en heeft start en aankomst vlak bij elkaar in San Benedetto del Tronto. Dat is een klein kuststadje aan de Adriatische zee. Die vormt het feeërieke decor van deze tijdrit. De renners starten aan de jachthaven, slaan na 200 meter linksaf en knallen dan 5 kilometer rechtdoor tot het keerpunt in Porto d'Ascoli. Net daarvoor, op 5,7 kilometer van de finish, wordt de enige tussentijd opgenomen. Na het keerpunt rijden de renners in tegenovergestelde richting opnieuw vijf kilometer rechtdoor naar de finish in San Benedetto del Tronto. Het parcours is bijna biljartvlak, de enige tegenstander wordt dus de (onvoorspelbare) wind.

Vorig jaar won Fabian Cancellara de tijdrit op identiek hetzelfde parcours. De Zwitser legde de 10,1 kilometer af in 11'23". Dat is aan een gemiddelde snelheid van 53 kilometer per uur. Razendsnel dus. Greg Van Avermaet werd toen elfde op 27 seconden. Waren toen sneller dan Van Avermaet: Cancellara, Malori, Kiryenka, Castroviejo, Bodnar, Hepburn, Navardauskas, Cummings, Amador en Boasson Hagen. Gelukkig voor Van Avermaet staat niemand van die renners momenteel in de buurt van Van Avermaet in het klassement. Boasson Hagen (24e) is op 1'18" van leider Van Avermaet de best geklasseerde en dus geen bedreiging.

Van Avermaet gaat straks om 15u46 als laatste van start. Zdenek Stybar - de tweede in het klassement - rolt twee minuten eerder van de startblokken. Van Avermaet zal dus alle tussentijden kennen wanneer hij onderweg is.

Hoe zit het met de tijdrijderscapaciteiten van Van Avermaet?

Greg Van Avermaet lijkt elk jaar steeds beter uit de verf te komen in het tijdrijden. Was hij twee jaar geleden nog meestal buiten de top-twintig terug te vinden in de uitslag van een tijdrit, dan haalt hij sinds vorig seizoen regelmatig de top-vijftien of zelfs de top-tien. In korte, vlakke tijdritten welteverstaan. Lange proeven tegen de chrono zullen nooit zijn ding zijn. "Ik ben geen specialist”, zegt Van Avermaet zelf. “Geen Cancellara. Maar vorig jaar eindigde ik in ­dezelfde tijdrit op de elfde plaats. Ik hoop dat ik nu ook dezelfde tijd kan neerzetten (11’50”). Nooit heb ik in deze positie gezeten, nooit zal het opnieuw gebeuren. Leider op de slotdag van Tirreno-Adriatico. Ik geloof het zelf maar omdat ik de trui hier om mijn schouders zie.”

De enige gelijkaardige tijdrit die Van Avermaet die seizoen al reed, doet alvast het beste vermoeden. In de Ronde van Qatar werd Van Avermaet vierde, al bedroeg de achterstand op een beresterke Boasson Hagen toen wel 32 seconden. De tijdrit in Qatar was iets langer (11,4km in totaal), maar was net zoals in vandaag vlak met weinig bochten en winderig.

Vorig seizoen presteerde Van Avermaet ook prima in de tijdritten van de Baloise Belgium Tour, de Ronde van Zwitserland en de Eneco Tour. In de Baloise Belgium Tour - die hij won - werd hij in de proloog (6,85km) vijfde op 11 seconden van winnaar Matthias Brandle. In de proloog (5,1km) van de Ronde van Zwitserland legde Van Avermaet beslag op de zesde plaats en gaf hij amper vijf seconden toe op specialist Tom Dumoulin. Twee keer een korte tijdrit welliswaar, maar ook in de langere tijdrit (14km) van de Eneco Tour sloeg Van Avermaet geen mal figuur. De Flandrien 2015 klokte in Hoogerheide als zesde af, op 14 seconden van winnaar Jos Van Emden.

Bovendien toonde Van Avermaet de voorbije weken dat hij in de vorm van zijn leven verkeert en zal de blauwe leiderstrui en het vooruitzicht op een mogelijk unieke eindzege in Tirreno-Adriatico hem allicht vleugels geven.

Wie kan Van Avermaet nog bedreigen?

Van Avermaet heeft de beste kaarten in handen. Zijn twee dichtste achtervolgers (Sagan en Stybar) zijn op papier geen betere tijdrijders dan onze landgenoot en de specialisten tegen de klok tellen minstens 20 seconden achterstand. We halen er eerst even de top-elf van het klassement bij.

1. Greg Van Avermaet
2. Zdenek Stybar +7"
3. Peter Sagan +8"
4. Bob Jungels +21"
5. Gianluca Brambilla +21"
6. Thibaut Pinot +28"
7. Sebastien Reichenbach + 28"
8. Roman Kreuziger +30"
9. Michal Kwiatkowski +31"
10. Vincenzo Nibali +34"
11. Jakob Fuglsang +34"

Zdenek Stybar is met zeven seconden achterstand de eerste achtervolger van Van Avermaet. De Tsjech van Etixx-QuickStep won de voorbije week ook al een etappe in Tirreno-Adriatico en verkeert net zoals onze landgenoot in bloedvorm. Maar Stybar is geen betere tijdrijder dan Greg. Hij is tegen de klok eigenlijk quasi even goed. In de proloog van de Ronde van Zwitserland was hij vorig jaar 5 seconden trager dan Van Avermaet, in de lange tijdrit in Zwitserland was Stybar zeven seconden trager.

Datzelfde geldt voor Peter Sagan, die acht seconden moet goed maken op Van Avermaet. De Slovaakse wereldkampioen is een alleskunner, maar tijdrijden is niet helemaal zijn ding. Op de korte afstand kan de explosieve Sagan wel een stukje hardfietsen. Zo was Sagan in de proloog van de Ronde van Zwitserland van 2015 exact even snel als Van Avermaet. Bovendien zal Sagan uit zijn op revanchen na de nederlaag van gisteren en in de Omloop Het Nieuwsblad.

Van Avermaet heeft nog het meeste schrik van Bob Jungels, de nummer vier in het klassement. En terecht. De 23-jarige Luxemburger van Etixx-QuickStep is een specialist. Jungels is meervoudig Luxemburgs kampioen tijdrijden en werd in 2010 ook wereldkampioen tegen de klok bij de junioren. Vorig seizoen won hij de Ster van Bessèges door uit te pakken in de slottijdrit van 12 kilometer. In de Ronde van Zwitserland eindigde hij dankzij zijn sterke individuele tijdrit op de laatste dag als zesde in het eindklassement. Dit jaar won Jungels al op imponerende wijze de eerste etappe in de Ronde van Oman. Van Avermaet werd toen zesde. 21 seconden bedraagt de kloof tussen Jungels en Van Avermaet. Dat is veel, maar niet onoverbrugbaar. Zo reed Jungels in de openingstijdrit van de Dauphiné in Lyon in 2014 31 seconden sneller dan Van Avermaet op een omloop van 10 kilometer. Er zat wel een klimmetje in dat parcours.

Verderop in het klassement staat met Michal Kwiatkowski nog wel een renner te popelen die een kanontijdrit in de benen heeft waarmee hij nog een gooi kan doen naar het podium.

Waardemeter: Openingstijdrit Tour de France 2015

Het enige moment waarop Van Avermaet, Stybar, Sagan en Jungels vorig seizoen elkaar in een min of meer gelijkaardige tijdrit bekampten was op 4 juli 2015, de openingstijdrit van de Tour de France. Het parcours in het Nederlandse Utrecht was net zoals vandaag vlak, maar iets langer (13,8 kilometer) en met meer bochtenwerk.

Bob Jungels was toen de snelste van de vier. De Luxemburger werd vijftiende, op 38 seconden van winnaar Rohan Dennis. Jungels was toen twaalf seconden sneller dan Van Avermaet. Peter Sagan (19e) deed het ook uitstekend in Utrecht en ging negen seconden sneller dan Van Avermaet. Zdenek Stybar (28e) was vijf seconden sneller dan Van Avermaet (38e).

Wat staat er op het spel?

Greg Van Avermaet kan vandaag de eerste Belgische winnaar van Tirreno-Adriatico worden sinds Roger De Vlaeminck de Italiaanse rittenkoers in 1977 won. Een kans die Van Avermaet allicht nooit meer krijgt aangezien ze te normaliter te zwaar is voor een niet-rasklimmer. Kijk naar de winnaars van de voorbije jaren: Nairo Quintana, Alberto Contador, Vicenzo Nibali, Cadel Evans,... Door de annulatie van de koninginnenrit dit jaar is het "nu of nooit" voor Van Avermaet. Hetzelfde geldt voor Sagan en Stybar. Het zou voor Van Avermaet ook de allereerste eindzege zijn in een WorldTour-rittenkoers. Dat staat niet alleen mooi op het palmares, het levert bovendien een heleboel WorldTour-punten op. Belangrijk voor zijn ploeg BMC, voor België op het WK wielrennen en niet in het minst voor... Van Avermaet zelf.

Eindwinst in Tirreno-Adriatico levert Van Avermaet 100 WorldTour-punten op. Samen met de 6 punten die zijn ritzege van gisteren opbrachten, zou Van Avermaet in één klap over Parijs-Nice-winnaar Geraint Thomas naar de vierde plaats op de WorldTour-ranking kunnen wippen. Ook in Milaan-Sanremo, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix staan de komende weken 100 WorldTour-punten te wachten op de winnaar. In de E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en de Amstel Gold Race zijn er dat 80. Maar ook de rest van de top-tien verzamelt punten. Ploegmakker Richie Porte staat momenteel op kop van de WorldTour-ranking met 159 punten. Wordt hij binnenkort bijgebeend door Van Avermaet? Ook in de nieuwe UCI World Ranking (nieuw sinds dit jaar en gebaseerd op de resultaten van de voorbije 52 weken) kan Van Avermaet ploegmakker Richie Porte naar de kroon steken.

Erelijst Tirreno-Adriatico afgelopen tien jaar

2015. Nairo Quintana
2014. Alberto Contador
2013. Vincenzo Nibali
2012. Vincenzo Nibali
2011. Cadel Evans
2010. Stefano Garzelli
2009. Michele Scarponi
2008. Fabian Cancellara
2007. Andreas Klöden
2006. Thomas Dekker

[www.nieuwsblad.be]

[Spaak: trollen]



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 10:44 door Spaak.
Luijt 15 maart 2016 07:12
Shinzawai 15 maart 2016 07:12
Toch een wat treurig rondje zo.
Rudy t. 15 maart 2016 07:13
Sub Culture 15 maart 2016 07:24
Denk dat Sagan uiteindelijk vrij makkelijk de eindzege binnen haalt.
Nelis! 15 maart 2016 08:14
Ik vind het allemaal mooie renners, altijd aanvallend, maar het is inderdaad wel treurig dat zij de grootste kanshebbers zijn om een dergelijke ronde te winnen. Maar ja, omstandigheden...
merijntje mortirolo 15 maart 2016 08:37
kZei laatst nog tegen mun mattie chef Joris: "Zo eens in de zoveel tijd rijdtur een renner rond die ik (eigenlijk) op alle fronten zou moeten mogen, maar toch niet moet."

Greg issur zo een. Gilberto Simoni wassur zo een.("tIssun gevoel, dakkujje nie uitlegge."winking smiley

HUP Sagan!
Lucho Herrera 15 maart 2016 09:05
In het verleden speelden klassieke types als van Avermaet wel vaker mee on de eindzege. Denk alleen al aan Freire en E. Dekker. En nog recenter Cancellara zelf. Het is een fabel dat de Tirreno altijd een klimmerskoers zou zijn geweest.
MarcoV 15 maart 2016 09:30
Lucho Herrera Schreef:
-------------------------------------------------------
> In het verleden speelden klassieke types als van
> Avermaet wel vaker mee on de eindzege. Denk alleen
> al aan Freire en E. Dekker. En nog recenter
> Cancellara zelf. Het is een fabel dat de Tirreno
> altijd een klimmerskoers zou zijn geweest.

ja en, die fabel valt toch ook nergens te lezen?
Maar in die edities die je noemt, zat er tenminste niet zo'n veels te bepalende ploegentijdrit in. Dat gecombineerd met de dubieuze afgelasting maakt dit een enorme @#$ editie.

Verder eens met merijntje w.b. Van Avermaet. Ook al heb ik het op renners die in veel verschillende koersen van voren koersen, hem moet ik niet zo. Hup Sagan!
MarcoV 15 maart 2016 09:32
hi hi, Cesare Benedetti moet op z'n teentjes ...
rustdag 15 maart 2016 10:12
Ik zet me 1 miljoen aan spaar geld op Sagan.
Eindhovuh 15 maart 2016 10:44
Hup Greg!

en hup Stef.
Lucho Herrera 15 maart 2016 11:03
Dan lees en/of interpreteer ik anders. Ik lees toch echt dat iemand het treurig vindt dat een klassieke renner een koers als Tirreno wint. Terwijl een dergelijke zege juist prima past in de historie van Tirreno.
cyclingfreakske 15 maart 2016 11:16
..gokafspraakjes met de Camora ?
rustdag 15 maart 2016 12:03
Daar kan ik niks over zeggen.
TdJ 15 maart 2016 12:23
Starttijden

Starttijden Nederlanders

12.44 uur: Albert Timmer (Giant-Alpecin)
13.07 uur: Ramon Sinkeldam (Giant-Alpecin)
13.14 uur: Maarten Tjallingii (LottoNL-Jumbo)
13.37 uur: Tom Leezer (LottoNL-Jumbo)
13.45 uur: Tom Stamsnijder (Giant-Alpecin)
13.58 uur: Sebastian Langeveld (Cannondale)
14.02 uur: Timo Roosen (LottoNL-Jumbo)
14.08 uur: Stef Clement (IAM Cycling)
14.10 uur: Moreno Hofland (LottoNL-Jumbo)
14.14 uur: Mike Teunissen (LottoNL-Jumbo)
14.37 uur: Pim Ligthart (Lotto Soudal)
15.20 uur: Wout Poels (Sky)
15.24 uur: Bauke Mollema (Trek-Segafredo)

Starttijden laatste tien algemeen klassement

15.28 uur: Vincenzo Nibali (Astana)
15.30 uur: Michal Kwiatkowski (Sky)
15.32 uur: Roman Kreuziger (Tinkoff)
15.34 uur: Sébastien Reichenbach (FDJ)
15.36 uur: Thibaut Pinot (FDJ)
15.38 uur: Gianluca Brambilla (Etixx-Quick-Step)
15.40 uur: Bob Jungels (Etixx-Quick-Step)
15.42 uur: Peter Sagan (Tinkoff)
15.44 uur: Zdenek Stybar (Etixx-Quick-Step)
15.46 uur: Greg Van Avermaet (BMC)



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 12:24 door TdJ.
GillesEmanuel 15 maart 2016 12:26
Het gaat denk ik meer om dat het de manier waarop deze renner zal gaan winnen. Dan heb ik het niet eens over de rit van gisteren, hoe van Avermaet die aanpakte, maar meer om het feit dat de Tirreno gebouwd was rond die bergrit. Door het wegvallen hierval is het parcours niet meer in balans en zullen er andere renners in de top 10 staan. Bovendien hebben alle ploegen de eerste ritten gereden met die bergrit ingedachten, achteraf zouden ze die ritten misschien anders aangepakt hebben.

Hup Peter!
cyclingfreakske 15 maart 2016 12:53
tja, omstandigheden... in theorie kan dat in elke ronde voorvallen.
In de Tour hebben ze ook al is de Galibier geschrapt wegens sneeuw, terwijl die op dat moment wel een scherprechter was en het klassement nog eens door elkaar kon schudden, en zeer zeker gevolg had gehad voor de volgende dagen. ook een @*%Tour ??
cyclingfreakske 15 maart 2016 12:57
1990-2005 waren opvallend veel klassiekere renners de eindwinnaar. (ex Rominger, die wat vanalles kon)



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 12:58 door cyclingfreakske.
Slimmerd 15 maart 2016 13:03
Het is begonnen, Lampaert voorlopig de snelste met 11'33 voor Navardauskas in 11'47
cyclingfreakske 15 maart 2016 13:10
Stybar zou toch nog kunnen winnen, die is nog explosiever dan Sagan en Van Avermaet. Jungels kan misschien nog podium halen.
Slimmerd 15 maart 2016 13:14
Phinney in dezelfde tijd als Lampaert, echter de honderdste zijn in het voordeel van de Belg
Slimmerd 15 maart 2016 13:19
Tussenstand:

1. Le Bon 11'21 (al sneller dan Cancellara verleden jaar)
2. Dowsett 2"
3. Lampaert 12"
Sub Culture 15 maart 2016 13:38
Dan vermoed ik, met alle respect voor de tijdrit van Le Bon, dat de wind wel een rol speelt?
Slimmerd 15 maart 2016 13:42
Zoiets kwam bij mij ook op, we kunnen het snel merken denk (heb er nog niets over gelezen in ieder geval) met nu Martin en bijna Kiryienka aan de start
Slimmerd 15 maart 2016 13:43
T. Martin redt het niet, 11'23 en dus 2'' achter Le Bon
Sub Culture 15 maart 2016 13:46
Dat pleit dan weer voor Le Bon al is Martin nooit een man geweest van de kortere tijdritten/prologen.
Slimmerd 15 maart 2016 13:55
Tussenstand:

1. Le Bon 11'21
2. Dowsett 2''
3. T. Martin 2''
4. Leezer 3''
5. Bodnar 4''
ton duk 15 maart 2016 13:58
Slimmerd Schreef:
-------------------------------------------------------
> Tussenstand:
>
> 1. Le Bon 11'21
> 2. Dowsett 2''
> 3. T. Martin 2''
> 4. Leezer 3''
> 5. Bodnar 4''

Leezer geeft dan idd weer dat er wat "raars"was ?
gr
Slimmerd 15 maart 2016 14:07
Kiryienka met 11'28 op de voorlopige 6e stek
Slimmerd 15 maart 2016 14:22
Misschien dat de wind nu wel wat de kop opsteekt? Cummings 11'32 en Clement 11'35, Cancellara komt over enkele minuten op het startpodium
Slimmerd 15 maart 2016 14:35
Cancellara is bij het tussenpunt in ieder geval 9'' sneller dan daar de snelste tijd van Kiryienka daar.
Slimmerd 15 maart 2016 14:41
Spartacus is klaar voor het voorjaar. Colbrelli en Ponzi waren in de laatste kilometer mooie mikpunten

De snelste tijd is nu 11'08
Sub Culture 15 maart 2016 14:42
Zieke tijd van Cancellara.
Daar gaat niemand nog onder.
Lucho Herrera 15 maart 2016 14:42
Cancellara 11.08. Boeken toe (voor de ritzege).
Slimmerd 15 maart 2016 14:50
Geniez noteert een knappe 11'26, voorlopig 7e. Bij FdJ is er ook wel iets gebeurd op het vlak van tijdritten, benieuwd of Pinot straks ook laat zien hierin een stap te hebben genomen.
Sub Culture 15 maart 2016 15:02
Pinot reed vorig seizoen al vrij behoorlijke tijdritten.
Zou me niet verbazen als hij dat vandaag verder etaleert.
Slimmerd 15 maart 2016 15:08
Tussenstand:

1. Cancellara 11'08
2. Le Bon +13"
3. Martin +15"
4. Dowsett +15"
5. Leezer +16"
6. Bodnar +17"
7. Geniez +18"
8. Kiryienka +20"
9. Cummings +24"
10. Oliveira +24"

Martin en Dowsett blijken te zijn omgedraaid, dus de Duitser voorlopig op stek 3.
EBH is nu rap onderweg, bij tussenpunt de 2e tijd op 6''.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 15:16 door Slimmerd.
Slimmerd 15 maart 2016 15:18
Van Garderen met een matige tijd van 12'01
Slimmerd 15 maart 2016 15:19
Boasson Hagen voorlopig 8e met 11'27
TdJ 15 maart 2016 15:22
De etappewinnaar van vandaag:

[www.instagram.com]



2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 15:24 door TdJ.
Inigo 15 maart 2016 15:27
Zeer aerodynamische helm, zit daar geen motortje in verstopt?
Sub Culture 15 maart 2016 15:28
Vreemd weetje van Renaat net.
Valverde reed hier pas zijn 2de Italiaanse rittenkoers in zijn carrière.
De vorige was de Tirreno in 2002.
Ben 15 maart 2016 15:29
Toch een jaar of 5 in Italië geschorst geweest.
Slimmerd 15 maart 2016 15:30
En om die reden ook een tijd niet in Italië willen koersen volgens mij
Slimmerd 15 maart 2016 15:32
Mollema 11'48
Poels 11'54



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 15:36 door Slimmerd.
Sub Culture 15 maart 2016 15:34
Blijft toch een gekke onregelmatige renner.
Slimmerd 15 maart 2016 15:36
Nu enkel nog de top-10 die de tijdrit moet finishen, Nibali bij tussenpunt op 8'' en Kwiatkowski op 15''
GillesEmanuel 15 maart 2016 15:38
Heeft vanaf 2013 (een jaar nadat zijn schorsing er op zat) toch regelmatig in italiaanse eendags koersen op komen draven. Roma Maxima, Strade Bianche, Lombardia etc. Dus heeft er altijd wel gekoerst...
Slimmerd 15 maart 2016 15:40
1. Cancellara 11'08
2. Le Bon +13"
3. Martin +15"
4. Dowsett +15"
5. Leezer +16"
6. Bodnar +17"
7. Geniez +18"
8. Boasson Hagen +19''
9. Kiryienka +20"
10. D. Caruso +22''

Nibali +26''
Mollema +40''
Poels +46''
Fuglsang +51''
ton duk 15 maart 2016 15:42
Slimmerd 15 maart 2016 15:52
Bij tussenpunt Sagan en Jungels gelijk en daar Stybar 2'' trager
rustdag 15 maart 2016 15:52
Mollema nog de top 10 in ?
Slimmerd 15 maart 2016 15:53
En van Avermaet is 1'' trager
Slimmerd 15 maart 2016 15:53
Stond ie nog niet, geen idee wat de tijden zijn van Valverde en Kennaugh bijvoorbeeld



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 15:55 door Slimmerd.
Slimmerd 15 maart 2016 15:54
Sagan aan de streep 9'' sneller dan Jungels, voorlopig 11e met 11'32
Slimmerd 15 maart 2016 15:56
Stybar verliest veel in 2e deel, aan de finish in 12'05
rustdag 15 maart 2016 15:56
Slimmerd 15 maart 2016 15:57
Uitslag:

1. Cancellara 11'08
2. Le Bon +13"
3. Martin +15"
4. Dowsett +15"
5. Leezer +16"
6. Bodnar +17"
7. Geniez +18"
8. Boasson Hagen +19''
9. Kiryienka +20"
10. D. Caruso +22''

Sagan +24''
Nibali +26''
Pinot +27''
Reichenbach +27''
van Avermaet +31''
Jungels +33''
Kwiatkowski +39''
Mollema +40''
Poels +46''
Kreuziger +49''
Fuglsang +51''
Stybar +57''
Brambilla +1'02



2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 16:00 door Slimmerd.
Slimmerd 15 maart 2016 15:58
GvA zou 1'' overhouden
ton duk 15 maart 2016 15:58
Slimmerd Schreef:
-------------------------------------------------------
> Stybar verliest veel in 2e deel, aan de finish in
> 12'05

Spanning stijgt..ik volg dit via deze prik
DANK,SLIMMERD
gr
Anony 15 maart 2016 15:59
Ik heb geen nagels meer.

GEFELICITEERD GREG!
Slimmerd 15 maart 2016 15:59
AK:

1. van Avermaet
2. Sagan 1''
3. Jungels 23''
4. Reichenbach 24''
5. Pinot 24''
6. Nibali 29''
7. Stybar 33''
8. Kwiatkowski 39''
9. Mollema 45''
10. Kreuziger 48''



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 16:06 door Slimmerd.
MarcoV 15 maart 2016 16:02
spannend, al had ik liever de ander zien winnen.

Wat Stybar de laatste twee dagen laat zien, is wel heel hopeloos ...
Nibali sterk en ook Mollema en Poels in orde, zullen dubbel balen van het niet doorgaan van de bergrit.

In de marge heeft gisteren Caruso ook een uitstekend klassement in rook zien opgaan ... had wellicht 3e kunnen worden?
Sub Culture 15 maart 2016 16:02
Greg, held.
Winnaar.
El Chaba 15 maart 2016 16:03
Hihi, een hele lange neus plus wat vingers naar de vele van Avermaet haters hier.. the finger smiley



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 16:03 door El Chaba.
rustdag 15 maart 2016 16:03
.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/03/2016 16:03 door rustdag.
Slimmerd 15 maart 2016 16:05
En wat dacht je van Pinot!!
merijntje mortirolo 15 maart 2016 16:22
Stef Clement derde! Volgens pcs dan...
Clavan 15 maart 2016 16:28
Cancellara opschrijven voor zondag?
Slimmerd 15 maart 2016 16:29
Wat gaat ie rijden zondag dan? San Remo is weer op zaterdag hè winking smiley
Remko 15 maart 2016 16:33
Mooie winnaar, al was Sagan nog mooier geweest. Maar wie zou het AK gepakt hebben als die etappe niet was afgelast?
merijntje mortirolo 15 maart 2016 16:36
En dat moet met een kleine v? Nadenken voordat je iets post, mofo! (En twee keer nadenken als je wijzigt).

Ik ben geen 'hater' (ik moettum 'gewoon' niet) en hij heeftut fucking sterk gedaan (de (weers)omstandigheden hè...), maar toch: duizend keer liever Sagan.

kusjes!
Clavan 15 maart 2016 16:39
Aha thanks. Ik ben nog nuchter vandaag, vandaar.
Tinuz 15 maart 2016 16:57
Dit gedevalueerde rondje kan ik moeilijk serieus nemen.
Stephan of Bart van PCS blijkbaar ook niet want die zet Raf Clement op plek 3.
jonglins 15 maart 2016 16:58
Wat als Benatti gisteren nou zijn benen eens niet had stil gehouden bij de laatste tussensprint en zo had voorkomen dat Greg daar 2e werd ipv 3e...
Slimmerd 15 maart 2016 16:59
Dan waren de honderdste doorslaggevend geweest van deze tijdrit
El Chaba 15 maart 2016 17:47
Zoek de twee fouten bij jezelf, lamme wijntak..
Hup Greg!

Kusjes terug!
Slimmerd 15 maart 2016 18:06
De tijd van Leezer schijnt niet te kloppen en dus heeft Lotto Jumbo dit zelf aangegeven bij de RCS, de stand zal worden aangepast
Pyama 15 maart 2016 23:13
Dat zijn alvast een hoop punten voor francaise des jeux.
Sub Culture 15 maart 2016 23:39
Jammer dat Leezer niet 5de maar 103de bleek te zijn.
Ze hadden een xtra puntje voor het ploegenklassement wel kunnen gebruiken.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen