Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

LottoNL-Jumbo verliest Vanmarcke

Gepost door Crocmaz 
Crocmaz 11 april 2016 10:28
LottoNL-Jumbo raakte de afgelopen seizoenen mede door het verlaagde budget toppers als Lars Boom en Bauke Mollema en na dit seizoen verliest het nog een grote naam.

Het management van de ploeg heeft aan de belangrijke sponsors medegedeeld dat Sep Vanmarcke na dit seizoen de ploeg gaat verlaten.

De Vlaming werd in 2013 aangetrokken om te scoren in het voorjaar, maar slaagde daar in vier seizoenen geen enkele keer in. Ja, kruimels raapte hij in 2014 op voor de ploeg met ritten in de Ronde van Noorwegen en Tour of Alberta, oké de GP Impanis (’13) was ook een lichtpuntje, maar niet meer dan dat.


Zo leek hij zondag in Parijs-Roubaix op de meest cruciale kasseienstrook zijn hiaat toch op te vullen, maar mislukte die poging opnieuw.

[www.telegraaf.nl]
Michael B* 11 april 2016 10:43
Vermarcke won toch weinig. Daarnaast rijdt hij alleen goed 4x per jaar in vlaanderen. Ja, dan rijdt hij inderdaad met de beste over de kasseien. Top 10, top 5, maar hij heeft geen sprint en komt geen berg over. Ben alleen wel benieuwd welke renner ze als vervanger gaan aantrekken. Sebastiaan Langeveld wellicht?
Ron de Renner 11 april 2016 10:47
Lekker journalistiek geschreven stukkie.
Cecchini 11 april 2016 10:49
Ach van Avermaet begon ook pas tegen de leeftijd van 30 echt door te breken. Trouwens hij staat 5e in de World Tour stand.
Siem 11 april 2016 10:49
Ik weet niet precies waarom, maar dit voelt als een minne streek van Ratje Kerckhofs. Het is april, waarom is dit nieuws? Worden dit soort dingen uberhaupt beslist in deze fase van het seizoen, zowel door renner als door ploeg? Wellicht een Astana-offer-he-can't-refuse? Zorgt natuurlijk voor onrust in de ploeg, kan ik me zo voorstellen.

Erg vreemd...
D. Marrage 11 april 2016 10:52
Quote
Michael B*
hij heeft geen sprint
Onzin.

Quote
Michael B*
Sebastiaan Langeveld wellicht?
Sebastian. Eén a.
Langeveld als vervanger van Vanmarcke is een stap achteruit. Misschien niet in budgettair opzicht.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 10:53 door D. Marrage.
Sub Culture 11 april 2016 10:59
Dan heeft Lotto-Jumbo wel een probleem met het oog op de komende klassiekers.
Dylan Van Baarle halen ofzo?

Ik vermoed dan Vanmarcke richting Trek gaat dan ofzo?
Denk dat Etixx niet echt zijn ding is.
Eindhovuh 11 april 2016 11:09
Het is volgens mij in "het wereldje" al langer bekend dat Vanmarcke naar Trek gaat.
Een ieder kan dit op zijn eigen manier invullen. De fan zal zeggen, hij is in zowel de Rvv als PR op de afspraak was en dat hij behoort tot de echte top op dit terrein. De niet-fan zal wijzen op zijn lege palmares.

Wat ik zorgelijk vind voor Lotto is dat het blijkbaar een budget kwestie is. Ze hebben al zo weinig kwaliteit, dat wanneer je dit soort renners al niet binnenboord kan houden vanwege een beperkt budget dat je je kan afvragen wat ze in de WT te zoeken hebben.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 11:09 door Eindhovuh.
Michael B* 11 april 2016 11:14
Cecchini Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ach van Avermaet begon ook pas tegen de leeftijd
> van 30 echt door te breken. Trouwens hij staat 5e
> in de World Tour stand.

Dat stond ie 2 jaar terug ook, maar vervolgens vanaf Parijs Roubaix was het kommer en kwel 100+ in de uitslag. Makkelijk roepen dat je weggaat als je net gescoord hebt, Vervolgens de rest van het jaar geen deuk in een pakje boter rijdt. Hoop overigens wel dat Lotto Jumbo hem niet gaat opstellen in de Tour. Liever dat ze een klimmer in zijn plaats meenemen.
Luijt 11 april 2016 11:17
Er is hier op het forum meermaals geroepen dat Vanmarcke meer zou hebben gewonnen met een sterkere ploeg. Ik denk van niet.
Wel een sterke renner; geen afmaker.
Hoop voor Sep dat ie een mooie ploeg vindt al zou ik niet weten welke.

Qua Ollanders zou Terpstra of Boom als vervanger meer overwinningen opleveren. Maar die komen niet voor geel/zwart/wit rijden dunkt me.
De rest is nu nog allemaal minder.
Sub Culture 11 april 2016 11:18
Welke klimmer?
ton duk 11 april 2016 11:21
Sub Culture Schreef:
-------------------------------------------------------
>
> Ik vermoed dan Vanmarcke richting Trek gaat dan
> ofzo?
> .


Ja, zoals ik vorige week al schreef
gr
Walnoot 11 april 2016 11:23
Vanmarcke kan best eens een hoop gaan winnen de komende jaren, lijkt me in ieder geval een zekerheid voor veel in beeld en in het nieuws zijn in het voorjaar. Laatste twee wedstrijden gewoon heel goed gereden en mooie resultaten neergezet. Als je kopman met de besten meegaat, de koers maakt en 3e en 4e wordt in de twee belangrijkste wedstrijden van het jaar mag je niet klagen. De omringing door het team was ook in orde. Zal de komende jaren ook niet slechter gaan met de opkomende mannen in die wedstrijden. Snap daarom niet zo goed waarom Vanmarcke niet zou willen blijven (tenzij ergens het dubbele kunnen verdienen). Kritiek op de persoon zelf hier is goedkoop en onterecht, maar komt dan ook vooral van een paar niet serieus te nemen personen.

Als Vanmarcke vertrekt en er geen vervanger van dat kaliber komt, dringt de vraag zich ook wel serieus op of de Jumbo-ploeg nog wel in de WT kan blijven. Gesink, Kelderman en Kruijswijk zijn leuke renners, maar geen van allen zekerheidjes om het jaar rond mee te strijden voor de klassementen in de kleine rondjes, Kelderman misschien nog het meest. Grote rondes zijn aardig, maar de cijfers liegen ook niet. Samen 8 top-10 noteringen in 25 deelnames, met als beste een 5e plek, mee voor het podium doen ze nauwelijks. In de heuvelklassiekers is het nog minder, het moet meer van een oprisping komen dan van structurele prestaties. In de keienwedstrijden houden ze alleen nog een paar fossielen en wat jong grut dat zich nog moet bewijzen over. Je kan geen WT-team blijven bouwen op renners waarvan je eigenlijk alleen maar kan hopen dat ze het ooit gaan waarmaken.
Arsimo 11 april 2016 11:23
Niet verrassend. Hoewel niet gewonnen is die voor sponsors die belang hebben in de Vlaamse markt wel aantrekkelijk. Trek misschien nu Cancellara stopt? Of een andere ploeg waar een plek vrijkomt als Trek daar gaat sjoppen voor een opvolger? Of natuurlijk voor suikeroom PR-ploegen als Astana en Katjoesja (blijkt Kristoff daar?).

LottoNL zal Boom wel (terug)halen, die zal volgend jaar flink goedkoper zijn dan wat Astana hem vorig en dit jaar betaalt. Misschien (ook) van Baarle beschikbaar?
Pyama 11 april 2016 11:29
Zou het iets met het materiaal van de ploeg te maken kunnen hebben?
ton duk 11 april 2016 11:49
Eindhovuh Schreef:
-------------------------------------------------------
> Het is volgens mij in "het wereldje" al langer
> bekend dat Vanmarcke naar Trek gaat.
JA

>
> Wat ik zorgelijk vind voor Lotto is dat het
> blijkbaar een budget kwestie is. Ze hebben al zo
> weinig kwaliteit, dat wanneer je dit soort renners
> al niet binnenboord kan houden vanwege een beperkt
> budget dat je je kan afvragen wat ze in de WT te
> zoeken hebben.

Ook een Kelderman en Hofland zijn aflopend contract....Met het (veel te veel) geld voor Vanmarcke dat nu vrijkomt , kan men in ieder geval proberen Kelderman en co te houden.
Vanmarcke is slechts door Terpstra te vervangen en dat zou de verrassing van het jaar zijn...

gr
predator 11 april 2016 12:44
Eens met Walnoot. De kans dat je met Vanmarcke een prijs pakt, is groter dan met de rest van de ploeg (met uitzondering van D. Groenewegen.) Alleen van Baarle lijkt me dan een vergelijkbare vervanger.
Ridder Kale Knikker 11 april 2016 12:56
Ik zou het doodzonde vinden als dit artikel in de Fabeltjeskrant klopt. Sep is een coureur naar mijn hart die zowat het enige lichtpunt is van deze ploeg sinds het verdwijnen van de Rabo-miljoenen en de opkomst van de moderne manager Plugge (die vast zijn best doet, maar die ook verantwoordelijk is voor het Belkin-echec)



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 15:26 door Ridder Kale Knikker.
Crocmaz 11 april 2016 12:58
Het management van Lotto-Jumbo gaat na de voorjaarsklassiekers in gesprek met Sep Vanmarcke over verlenging van zijn contract dat na dit jaar afloopt.
"We zijn heel tevreden over Sep en willen zeker met hem door. Een eerste gesprek met hem en zijn manager is al gepland'', zei algemeen directeur Richard Plugge maandag.

De 27-jarige Belg eindigde de afgelopen weken als tweede in Gent-Wevelgem, derde in de Ronde van Vlaanderen en vierde in Parijs-Roubaix.

Plugge: "Sep heeft het ook zondag weer goed gedaan. We zetten niet voor niets het hele team in om hem zo ver mogelijk te krijgen. Iedereen cijfert zich weg voor Sep.''

Eerder op maandag berichtte De Telegraaf nog dat een van de geldschieters van de ploeg heeft gezegd dat Vanmarcke de ploeg gaat verlaten. Plugge noemt dat echter "onzin".

[www.nu.nl]
Frederik D. 11 april 2016 13:00
Iemand was mij twee minuten voor zodat mijn eerder bericht een doublure zou zijn.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 13:01 door Frederik D..
Michael B* 11 april 2016 13:00
Gaat ie nu wel of niet weg? Of probeert Vermarcke een Laurens ten dammetje? Mooie verhalen ophangen om vervolgens een salarisverhoging af te dwingen.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 13:01 door Michael B*.
Carlos Danger 11 april 2016 13:05
't Waren vier fantastische jaren..........
ton duk 11 april 2016 13:07
Carlos Danger Schreef:
-------------------------------------------------------
> 't Waren vier fantastische jaren..........

met evenveel overwinningen....
ton duk 11 april 2016 13:10
predator Schreef:
-------------------------------------------------------
> Alleen van
> Baarle lijkt me dan een vergelijkbare vervanger.

Denk dat vBaarle er nog mijlenver van af zit...
gr
Carlos Danger 11 april 2016 13:17
:ton duk Schreef:
-------------------------------------------------------
> Carlos Danger Schreef:
> --------------------------------------------------
> -----
> > 't Waren vier fantastische jaren..........
>
> met evenveel overwinningen....


grinning smileygrinning smiley
D. Marrage 11 april 2016 13:30
Quote
Michael B*
Of probeert Vermarcke een Laurens ten dammetje? Mooie verhalen ophangen om vervolgens een salarisverhoging af te dwingen
.

Quote
Ratje
Het management van de ploeg heeft aan de belangrijke sponsors medegedeeld dat Sep Vanmarcke na dit seizoen de ploeg gaat verlaten.

De verhalen worden vooralsnog opgehangen door de Telegraaf, en wellicht door de LNJ-ploegleiding.
Sub Culture 11 april 2016 13:59
2de in GW, 3de in Vlaanderen, 4de in Roubaix.
je kan zeggen over Vanmarcke wat je wil.
Maar als Vanmarcke gaat gaan ze niemand vinden die ze betere resultaten zal voorleggen.
Of je moet al mikken op een Van Avermaet.

Zou het jullie enorm gunnen
predator 11 april 2016 14:20
Sub Culture Schreef:
-------------------------------------------------------
> 2de in GW, 3de in Vlaanderen, 4de in Roubaix.
> je kan zeggen over Vanmarcke wat je wil.
> Maar als Vanmarcke gaat gaan ze niemand vinden die
> ze betere resultaten zal voorleggen.
> Of je moet al mikken op een Van Avermaet.
>
> Zou het jullie enorm gunnen

Die wint toch ook nooit grinning smiley
ton duk 11 april 2016 15:11
D. Marrage Schreef:
-------------------------------------------------------
> De verhalen worden vooralsnog opgehangen
> door de Telegraaf, en wellicht door de
> LNJ-ploegleiding.

Vanmarcke heeft aan de ploeg verteld dat ie vertrekt....
gr
Michael B* 11 april 2016 15:27
In het verleden hebben ze bij Gesink ook nepverhalen opgehangen over de gezondheid van Robert Gesink. Werd er iedere keer geroepen door Zeeman dat het prive klachten waren, knieklachten. Terwijl hij ondertussen met hartklachten rondliep. En dan zou Zeeman over Vermarcke nu ineens wel alles eerlijk vertellen.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 15:28 door Michael B*.
william 11 april 2016 15:54
Het salaris niveau van Gesink zal ook wel drastisch naar beneden bijgesteld worden, verwacht ik. Terwijl Kelderman ook niet echt aan de hooggespannen verwachtingen( met daaraan gerelateerde salaris) voldoet. Dus er zou wat ruimte kunnen komen in de portemonnee van Plugge
Carlos Danger 11 april 2016 16:15
william Schreef:
-------------------------------------------------------
> Het salaris niveau van Gesink zal ook wel
> drastisch naar beneden bijgesteld worden, verwacht
> ik.

Waarom? Die staat straks op het podium in Parijs.hot smiley
El Mik 11 april 2016 16:26
Gaat hij toneelspelen?
Snorfietser 11 april 2016 16:30
Als dit bericht waar is, dan zou dit wel een klap zijn voor de ploeg. Vanmarcke heeft inderdaad weinig gewonnen, maar behoort wel tot het clubje dat meedoet om de podiumplaatsen, en zomaar een keer een grote koers kan winnen. Hij komt nu ook op de meest interessante leeftijd voor dit type coureur, dus zal je zien dat hij de komende jaren wel de stap naar de overwinning gaat maken. De enige renner die ik kan bedenken die hem kan vervangen is Van Baarle, zeker als hij volgend jaar nog een stap kan maken. Volgens mij is de enige redding voor de ploeg een extra sponsor, zodat er weer toppers gecontracteerd kunnen worden. Waar de meeste WT ploegen 2 renners hebben die in hun specialisatie grote koersen winnen heeft LTJ er geen één. Haal je die twee toppers, dan zul je zien dat het niveau van de andere renners ook omhoog gaat. Kijk maar naar de ploeg die Menchov mee kreeg in de Giro die hij won. Bij Alpecin-Giant zie je het nu overigens ook. Degenkolb geblesseerd en Dumoulin niet helemaal fit, en er blijft weinig over van de ploeg die met vergelijkbaar materiaal (Kittel was er in feite vorig jaar al niet meer) vorig jaar mooie resultaten behaalde. Er moet dus budget komen om een goede kopman voor het Vlaamse werk en een ronderenner die ook in de Ardennen mee kan te halen. Gevolg is dat je een Gesink misschien wel moet laten gaan (lijkt me als knecht nou niet heel geschikt).
Eazster 11 april 2016 16:46
Heb een beetje een tweesplijt met Vanmarcke. Hij was in principe na die Omloop die hij heeft gewonnen the Next big Thing op kasseien. Denk dat destijds Belkin, Vanmarcke wel heeft aangetrokken met meer verwachtingen dan die tot nu toe heeft waargemaakt. Boom en Langeveld waren (gingen) weg en Belkin dacht met Vanmarcke en Boom toch twee sterkhouders te hebben voor een overwinning in Roubaix en Podium in vlaanderen.

Nu heeft Vanmarcke een eental prachtige resultaten geleverd voor Belkin-Lotto Jumbo met 3 podiumplaasten in Monumenten, iets waar de andere renners inderdaad niet toe in staat blijken(bleken) om er ook eenigzinds in de buurt te komen.

Maar ja dit is het dan ook wel. Kelderman,Gesink rijden dan in Overige WT koersen dan toch gemiddeld een stuk vaker en gemiddeld ook beter.
Publicitair dus ook gewoon van veel meer waarde en sterker inzetbaar. Denk dat deze 3 mannen toch wel de kopstukken zijn die het meest verdienen,maar misschien is het voor Lotto-Nl wel beter om de kasseiklassiekers met dit budget wel links te laten liggen en kijken voor een 3e kopman moet gaan kijken voor ander WT koersen. Daar bedoel ik helemaal niets verkeerds mee tov van Vanmarcke. Zijn ploeg voor kasseien vind ik behoorlijk maar in principe is die kern (van Asbroeck,Wagner,Tjallingi ,Wynants,) te groot voor alleen te dienen voor Vanmarcke.
Ik zou zeggen hopen dat Teunissen zich blijft ontwikkelen en haal iemand als van Baarle erbij en je hebt voor de toekomst een leuke groep die kan stunten en waarmee je vrij de kasseien klassiekers in kunt gaan.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 16:47 door Eazster.
Meneer 60% 11 april 2016 16:56
Wat een gekleurd stuk weer in de Telegraaf. Die hele stijl... geschreven is als een post op wielerprikbord.nl.

Nee, Vanmarcke is geen winnaar. Hij is op korte klimmetjes net iets minder dan bijvoorbeeld Sagan en Van Avermaet. En kan niet vertrouwen op een sprint zoals Degenkolb en Kristoff. Hij is, met Cancellara, wel de beste kasseienrijder van de laatste jaren. Maar dan heb je niet heel veel koersen waar je echt favoriet bent. En dan moet het af en toe meezitten. Gisteren deed hij niet heel veel verkeerd, vond ik. Met een beetje geluk twijfelen ze op 15km van de streep iets meer en dan wint ie. Het hangt van kleine dingen af. Dat zie je aan Van Avermaet. Ook geen winnaar, maar bij hem heeft het nu wel een paar keer nét meegezeten.

En Sep is wel gewoon een mooie rijder die de koers kleurt. Is voor een sponsor denk ik meer waard dan iemand die wat meer wint maar die minder zichtbaar is.
Luijt 11 april 2016 18:42
Volgens Plugge heeft dat telegraaf knulletje met z'n accentje weer voor zijn beurt zitten koeteren...
Cyclad 11 april 2016 19:02
ton duk 11 april 2016 19:22
Luijt Schreef:
-------------------------------------------------------
> Volgens Plugge heeft dat telegraaf knulletje met
> z'n accentje weer voor zijn beurt zitten
> koeteren...

Dat voor zijn beurt is wat overdreven aangezien het vertrek Vanmarcke naar Trek hier vorige week al stond, tenzij dat knulletje mij als bron gebruikt winking smiley
gr
marksi 11 april 2016 19:41
Vanmarcke is geen veelwinnaar en zeer waarschijnlijk zal hij dat ook niet gaan worden. Ik denk persoonlijk dat een buitenlandse kopman in een ploeg die publicitair zich op de nationale markt richt toch meer overwinningen en publiciteit moet genereren dan Vanmarcke. Vanuit dat perspectief is het niet zo'n ramp voor de ploeg als Vanmarcke vertrekt. Het enige probleem is wel, wat dan? De prestaties van de kopmannen zijn niet geweldig de laatste jaren en vooral zorgwekkend is dat de jonge kopmannen vooralsnog niet die gehoopte stap naar de echte wereldtop zetten. Volgens mij zou het dan ook goed zijn om in een breder perspectief te kijken naar de ploeg en de kopmannen. Kruijswijk, Kelderman en Gesink vind ik persoonlijk wat veel als goedbetaalde kopmannen (geen exact beeld van), zeker als je kijkt naar de prestaties van de heren. Daar van 3 naar 2 gaan en dan Vanmarcke vervangen met een echte topper zou denk ik voor het grote plaatje meer opleveren. Als je puur kijkt naar het gat van Vanmarcke dan zou Boom op zich al een waardige vervanger zijn, zeker door de combinatie met het veldrijden. Van Baarle zou ook kunnen maar dan moet er toch nog wel wat meer bij.
Clasicomano 11 april 2016 20:00
Eens met Marksi.
Mocht je Boom-scenario doorgaan, dan zou het wellicht ook mogelijk zijn nog wat renners te halen die ook prima de weg en het veld kunnen combineren. Natuurlijk heeft Lotto Jumbo in de winter al een schaatsploeg, en moeten ze nog een van de beter betaalde renners laten vertrekken, maar waarom niet van der Haar en bijvoorbeeld Godrie erbij halen? Van der Poel kan contract technisch ook nog gehaald worden, al denk ik niet dat hij (voorlopig) voor Lotto Jumbo gaat kiezen.

Maar goed, ik dwaal af..
Van Baarle dus



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/04/2016 20:03 door Clasicomano.
Sub Culture 11 april 2016 20:06
Van der Poel heeft al een soortement voorakkoord met Lefevere.
malheur 11 april 2016 22:26
Vanmarcke is mijns inziens een beetje de natuurlijke opvolger van Ballan, steengoed maar moeilijke winnaar, RvV zowel als PR gaat hij echt nog meermaals meedoen vd winst en uiteindelijk lukt t hem wel een keertje denk ik.
Marcos 11 april 2016 22:47
Naast Vanmarcke lopen ook de contracten af van Gesink, Kelderman, Kruijswijk en Hofland overigens, ben wel benieuwd wat de ploeg (en ook de renners zelf uiteraard) daarmee van plan is. Een geschikte opvolger vinden voor Vanmarcke zal budgettair gezien heel lastig worden (en dan kom je sowieso in een mindere categorie terecht), dat budget kun je alleen "vrijmaken" door 1 van de 3 klassementsrenners te laten gaan, lijkt me. En Hofland lijkt een beetje stil te staan op dit moment, maar is één van de weinige renners in de ploeg die elk jaar wel z'n zeges meepakt.

Wordt een interessant jaar voor LottoJumbo in ieder geval.
Luijt 11 april 2016 23:46
Ik hoop nu ineens dat Sep blijft....Ook gezien de alternatieven.
ton duk 12 april 2016 08:22
malheur Schreef:
-------------------------------------------------------
> Vanmarcke is mijns inziens een beetje de
> natuurlijke opvolger van Ballan, steengoed maar
> moeilijke winnaar, RvV zowel als PR gaat hij echt
> nog meermaals meedoen vd winst en uiteindelijk
> lukt t hem wel een keertje denk ik.

Ja,dat denk ik ook en het is 'm gegund in een ander shirt
En als er dan 1 grote overwinning binnen is, dan is ie vertrokken voor meer (nu ben alleen ik blij met zijn vertrek)
gr
ton duk 12 april 2016 08:28
Marcos Schreef:
-------------------------------------------------------
> Naast Vanmarcke lopen ook de contracten af van
> Gesink, Kelderman, Kruijswijk en Hofland
> overigens, ben wel benieuwd wat de ploeg (en ook
> de renners zelf uiteraard) daarmee van plan is.
> Een geschikte opvolger vinden voor Vanmarcke zal
> budgettair gezien heel lastig worden (en dan kom
> je sowieso in een mindere categorie terecht), dat
> budget kun je alleen "vrijmaken" door 1 van de 3
> klassementsrenners te laten gaan, lijkt me. En
> Hofland lijkt een beetje stil te staan op dit
> moment, maar is één van de weinige renners in de
> ploeg die elk jaar wel z'n zeges meepakt.

Geheel juist
2 seizoenen geleden wist ik het zeker: begin de opbouw met Kelderman en Hofland als basis...en vul langzaam aan met talentvolle jongeren ( Teunissen en Groenewegen oa)...Helaas stokt het bij Kelderman en Hofland in mijn verwachtingen
VBaarle is in die visie de enige logische optie voor vervanging Vanmarcke...

Die week Kelderman in Baskenland geneerde mijninziens meer publiciteit dan de goede ereplaatsen Vanmarcke GW ,RvV en P-R , dus zou ik TLJ= Nederlands natuurlijk vol overeind houden ...

gr



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/04/2016 08:28 door ton duk.
Michael B* 12 april 2016 08:53
Zou Boom niet halen, lekker overslaan. Gaat ook om het totaal plaatje en Boom is helaas (zie deze winter) geen modelprof, geen freak die er 364 dagen voor zijn sport leeft. Nee die zit liever op de bank met zijn dochtertje / vrouwtje videutje te kijken.

Zou eerder beter zijn als Lotto Jumbo eens die Matthieu Heyboer en Louis Delahaye zouden vervangen. Frisse wind in de trainingstaf.
Zet daar dan ook een goede ploegarts bij die beter het grijze gebied kan benutten.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/04/2016 08:57 door Michael B*.
bakfiets 12 april 2016 09:41
Kruijswijk is echt een rare, rijdt het hele seizoen in de marge. En dan ineens wererldtop, echt vaag.
El Mik 12 april 2016 09:51
Eigenlijk alleen in 2e helften van grote rondes ook, zijn wapen is zijn recuperatievermogen.
In de 1e week kan hij Kristof Vandewalle niet verslaan bergop en in de 2e week klimt hij mee met Contador.
william 12 april 2016 10:10
Sagan dus naar Ettix. Jammer voor de spanning in de kasseien klassiekers..
Rudy t. 12 april 2016 10:20
Als het om een Italiaan of Spanjaard gaat noemen we dat geen recuperatie vermogen.
Ger 12 april 2016 10:31
Clasicomano Schreef:
-------------------------------------------------------
> Eens met Marksi.
> Mocht je Boom-scenario doorgaan, dan zou het
> wellicht ook mogelijk zijn nog wat renners te
> halen die ook prima de weg en het veld kunnen
> combineren. Natuurlijk heeft Lotto Jumbo in de
> winter al een schaatsploeg, en moeten ze nog een
> van de beter betaalde renners laten vertrekken,
> maar waarom niet van der Haar en bijvoorbeeld
> Godrie erbij halen? Van der Poel kan contract
> technisch ook nog gehaald worden, al denk ik niet
> dat hij (voorlopig) voor Lotto Jumbo gaat kiezen.
>
> Maar goed, ik dwaal af..
> Van Baarle dus

Dylan van Baarle heeft een doorlopend contract voor 2017 bij zijn huidige ploeg.
Rudy t. 12 april 2016 12:22
Eindhovuh 12 april 2016 14:37
De week van Kelderman genereerde bij jou misschien meer publiciteit. Maar Parijs Roubaix wordt echt door factor 10x zo veel Nederlanders bekeken hoor...
Quarantanove 12 april 2016 16:29
Eindhovuh Schreef:
-------------------------------------------------------
> De week van Kelderman genereerde bij jou misschien
> meer publiciteit. Maar Parijs Roubaix wordt echt
> door factor 10x zo veel Nederlanders bekeken
> hoor...

Dan druk je het nog voorzichtig uit. Die veredelde trainingskoersen in Spanje volgt in NL bijna niemand.
cyclingfreakske 12 april 2016 17:40
Michael B* Schreef:
-------------------------------------------------------
> Vermarcke won toch weinig. Daarnaast rijdt hij
> alleen goed 4x per jaar in vlaanderen. Ja, dan
> rijdt hij inderdaad met de beste over de kasseien.
> Top 10, top 5, maar hij heeft geen sprint en komt
> geen berg over. Ben alleen wel benieuwd welke
> renner ze als vervanger gaan aantrekken.
> Sebastiaan Langeveld wellicht?


wat een gelul weer, altijd weer de frustratie van eigen mislukken.

Vanmarcke zat in een k**ploegje waar een enkeling genaamd Gesink mee de sponor in de verf zette... de rest was balast en kon niet eens de kopmannen bijstaan.
Gelijk dat hij andere oorden gaat opzoeken- zeker na wat er een aantal maanden terug afspeelde en hem bijna aan het stoppen zette.
Gesink in een ander team zou ook niet misstaan. Kan hij eindelijk eens op zijn echte niveau koersen.
Zowel Gesink als Vanmarcke hadden de afgelopen jaren (vaker) gewonnen met een degelijk team, ik spreek nog niet eens over een goed team.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/04/2016 17:42 door cyclingfreakske.
cyclingfreakske 12 april 2016 17:49
Siem Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ik weet niet precies waarom, maar dit voelt als
> een minne streek van Ratje Kerckhofs. Het is
> april, waarom is dit nieuws? Worden dit soort
> dingen uberhaupt beslist in deze fase van het
> seizoen, zowel door renner als door ploeg?
> Wellicht een Astana-offer-he-can't-refuse? Zorgt
> natuurlijk voor onrust in de ploeg, kan ik me zo
> voorstellen.
>
> Erg vreemd...


de onrust was er al...
omdat het team in zijn geheel altijd faalde kwamen de kopmannen tekort. Probleem was dat dan de leiding op de kopmannen schoot en niet op die flutrenners die geen contract waard zijn. Wie zoiets doet , kan beter stoppen met ploegleider spelen want dan kent men geen zak van wielrennen.

Vanmarcke liet aan de geldschieters weten dat het na dit seizoen hoe dan ook over en out is, e geen toekomst is voor hem.
Ik las ook de reactie van de loegleider, die vertelde zijn hele team in te zetten voor Vanmarcke..... dat had hij al sinds de contractaanbieding moeten doen een paar jaar terug. Ploegleider zonder verstand van zaken....
cyclingfreakske 13 april 2016 15:41
Walnoot Schreef:
-------------------------------------------------------

> Als Vanmarcke vertrekt en er geen vervanger van
> dat kaliber komt, dringt de vraag zich ook wel
> serieus op of de Jumbo-ploeg nog wel in de WT kan
> blijven.

Gesink, Kelderman en Kruyswyck zitten in hetzelfde bootje als Vanmarcke. Geen team voor de steun die nodig is.
Ze verhuizen best.

En het team ? Opdoeken die handel.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/04/2016 15:42 door cyclingfreakske.
Walnoot 13 april 2016 15:59
De tering. Zou je me het plezier willen doen om niet meer op berichten van mij te reageren?
cyclingfreakske 13 april 2016 16:13
je kan het ook gewoon negeren.....en wat anders lezen grinning smiley
cyclingfreakske 13 april 2016 16:17
Denk het niet.... Lefevre gaat dat geld niet ophoesten. Kost teveel.
Lefevre gooit wel vaker zand in de ogen, maar hier is die wel erg duidelijk :

Wielerflits : Lefevre over Sagan
Andere Peter 16 april 2016 00:59
Euhhh... met het bekend maken van de hartproblemen zijn natuurlijk niet plots alle andere problemen als onzin te bestempelen.
cyclingfreakske 16 april 2016 15:59
blijft toch allemaal speculatie.
Na de Tour in de transferperiode kan men pas echt alles vast leggen.
Intussen ziet Sagan bijna elke grote wedstrijd zijn waarde stijgen, en Lefevre is niet de man die voor 1 renner 20 tot 30% van zijn teambudget weggeeft.
Trek zou misschien ook weleens in pole position kunnen komen voor Sagan, zeker als Degenkolb elders tekent.
Sagan en Italie .....dat was vroeger al grote liefde.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen