Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Marc Goos

Gepost door Heisenberg 
Heisenberg 04 juni 2016 16:43
[www.wielerflits.nl]

Dit maakt de situatie (voor mij) duidelijker. Die gaan we dus niet meer in actie zien voor TLJ. Zonde, leek toch een aardige klimmer.
Tinuz 04 juni 2016 16:49
Blijkbaar hebben ze geen vertrouwen in een volledig herstel.
Erg vervelend allemaal voor Goos.
jelleg 04 juni 2016 17:37
Lees net het stukje in bn de stem. Bij de methode die bij hem is gebruikt heb je 5,3 % kans dat het mis gaat met de heup tegen over 3,2% bij andere methoden. Er is dus een kans van 94,7% dat zijn heup geen problemen meer zal geven. Natuurlijk is het afwachten of hij fysiek weer op nivea gaat komen maar het zou in mijn ogen netjes zijn van de ploeg hem een paar koersen te laten rijden. Zijn er nog wedstrijden waar een nationale ploeg naartoe gaat? Kan Goos mischien mee.
Michael B. 04 juni 2016 19:15
Mooi voor Goos dat ze hem nog een jaar doorbetalen, zelfde geldt hadden ze er een rechtzaak van gemaakt met alle toeters en bellen. Zou in de tussentijd mooi bij een Continentale ploeg rijden (Rijke wellicht?)
cyclingfreakske 04 juni 2016 23:21
Zolang hij op papier als renner staat genoteerd bij de UCI, kan hij nergens anders koersen. dus gewoon even zeggen dat hij dan maar zijn contract uitdoet met een of andere functie is niet voldoende. hopelijk is de ploeg dat niet vergeten door te geven dat hij officieel renner af is.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen